Демонстративното публично убийство на познато лице от нощния живот на

...
Демонстративното публично убийство на познато лице от нощния живот на
Коментари Харесай

Страшна гледка: Гръцкият бос на мафията разкъсан от 22 куршума!

Демонстративното обществено ликвидиране на познато лице от нощния живот на Гърция изправи нанокти полицията и обществеността в южната ни съседка, написа " Български вести ". Както БЛИЦ писа съгласно първа информация, малко след 19:00 часа, на бул. Атинон в квартал Хайдари, където се намират офисите на компанията му и автокъща, която държи с брат си, двама мъже с мотор , достигнали колата, в която се намирал Василис Стефанакос и стреляли с калашник, след което избягали.

Той е бил надупчен с 22 патрона.

Василис Стефанакос излезе от пандиза преди година и половина, където лежа 9 години, като се възползва от удобните разпореждания на закона „ Параскевопуло “. Районът на убийството бе отцепен, струпани са полицейски патрули. Василис Стефанакос, не е инцидентно име в гръцкия ъндърграунд, изключително през последните две десетилетия, когато се появиха нови водачи от предходните „ цивилни “ мафиотски войни. Много полицейски чиновници го считат за необут на третото потомство на гръцката мафия.


Той е бил в листата с 44 заповеди за арест за изнудвания и други закононарушения, издадени през лятото на 2006 година Също през януари 2007 година той се опита благодарение на двама полицейски чиновници да издаде нова персонална карта с латински букви от Отдела за сигурност в Санкт Петербург. Той беше задържан през януари 2008 година наоколо до дома му в квартал Хайдари и наказан на 21 години и три месеца затвор за убийството, за което се твърди, че е осъществено на 26 август 2006 година от Алкет Ризай в кафене в регион Перистери, както и за бягството от пандиза Коридало на Ризай и Палайокоста като честен подстрекател. Той бе наказан и през декември 2006 година на 14,5 години затвор за отбрана и контрабанда.


През 2016 година наказания за тежки закононарушения Василис Стефанакос преби в пандиза някогашният гръцкия министър 77-годишният Цохадзопулос, който излежава присъда за укриване на налози и подкупи при военни доставки. Законът „ Параскевопуло” бе оповестен в Държавен вестник на 27 април 2015 година и до 14 декември 2015 съгласно формалните данни държавното управление на Ципрас освободи от пандиза към 1800 души.



Затворниците бяха освободени въз основа на един от трите закона, настоящи в композиция, и отнасящи се до хора с ниски присъди (от 3 до 5 години), с висок % неработоспособност, излежали 3/5 от присъдата си, малолетни, или непознати жители.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР