Демократична България се събуди - организира масов протест срещу опитите

...
Демократична България се събуди - организира масов протест срещу опитите
Коментари Харесай

ДБ се събуди: Организира протест срещу кабинета заради Газпром

Демократична България се разсъни - провежда всеобщ митинг против опитите на служебното държавно управление да върне " Газпром " като главен снабдител на синьото гориво у нас - единствено няколко дни след встъпването си в служба и откакто съветската компания еднолично спря осъществяването на контракта си към България в отговор на глобите против Москва и заплащането в рубли.

" Нека излезем и заявим своята неотстъпчивост против газовия ботуш на Кремъл. Няма да позволим реституция на ролята ни на Задунайска губерния ", пишат уредниците на демонстрацията, планувана за през днешния ден, от 19:00 часа край фонтана пред президентството.

Според тях с всички свои дейности досега служебният кабинет демонстрира, че сменя посоката на България, " старателно ни води към взаимозависимост от Газпром и саботира енергийната диверсификация на страната ".

И прибавят:

" Служебното държавно управление на Радев употребява процедурни хватки с цел да попречи на узаконяването на интерконектора с Гърция, с цел да не може страната да получва на ниска цена азерски газ ".
ТЕМА преди 23 минути 648 преди 50 минути 400 преди 2 часа 1819
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР