Демократична България официално подкрепи кандидатурата на Лозан Панов за президент.

...
Демократична България официално подкрепи кандидатурата на Лозан Панов за президент.
Коментари Харесай

Демократична България се произнесе. Подкрепя Лозан Панов

" Демократична България " публично поддържа кандидатурата на Лозан Панов за президент. Това заяви обединението, цитирайки решенията на управленията на партиите в нея -  Политическа партия „ Зелено Движение “, Политическа партия „ Демократи за мощна България “ и Политическа партия „ Движение „ Да, България “.

Коалицията припознава Лозан Панов като изразител на задачите и полезностите, които отстоява в президентската конкуренция. В негово лице демократичната общественост на България има своя натурален претендент и притежател на достоверната традиция на битката за народна власт и господство на закона в миг, когато сме очевидци на следващата замяна, декларират от " Демократична България ".

" Г-н Панов е дал съответни биографични доказателства за това, че може да бъде един същински самостоятелен президент, който не се кланя на мощните на деня и в задкулисието, не се огъва пред компликации и не козирува на партии и кланове.

Ето за какво, давайки своята политическа поддръжка и присъединявайки се към апелите за мощен цивилен избор и готовност за избора на господин Панов за президент, партийните структури на Демократична България ще подхождат с оптимален почит към неговата и на акцията му самостоятелност по закон и по дух ", се споделя в известието на обединението.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР