“Демократична България“ няма да участва в правителство на Бойко Борисов

...
“Демократична България“ няма да участва в правителство на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Демократична България няма да участва в правителството на ГЕРБ или БСП

“Демократична България “ няма да взе участие в държавно управление на Бойко Борисов или Корнелия Нинова. Ние претендираме да получим мандат от президента за сформиране на кабинет и държавно управление. Претендираме Българска социалистическа партия да поддържат наше държавно управление, само че няма да подкрепим държавно управление на Корнелия Нинова “, сподели съпредседателят на “Демократична България “ Атанас Атанасов в сряда пред бТВ.

Той отхвърли спекулациите за съществуване на общи дейности с Българска социалистическа партия. Атанасов изясни, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е разговаряла с неговия сътрудник Христо Иванов и е предложила опозицията да само да координират наблюдаващите си в деня на вота, с цел да се ограничи опцията за операции.

Опозиционните обединения имат съществени терзания по отношение на организацията на изборите.

" Виждаме, че здравният министър всеки ден има някъде акция, щял да се кандидатира за депутат, а здравен протокол за провеждането на изборите към момента няма. Това се прави съзнателно. Основната цел на ръководещите е да лимитират изборната интензивност “, добави той.

Атанас Атанасов ще бъда лидер на листата на “Демократична България “ в 23-ти МИР в София, а Христо Иванов също ще бъде също лидер на листа в столичен регион.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР