Демократична България е готова да приеме най-тежките ресори в управлението

...
Демократична България е готова да приеме най-тежките ресори в управлението
Коментари Харесай

Демократична България готова за най-тежките ресори във властта

Демократична България е подготвена да одобри най-тежките ресори в ръководството - енергетика, околна среда, земеделие и финанси. Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Владислав Панев, кандидат-депутат от " Демократична България ", съпредседател на Зелено придвижване. За него промените в тези посоки ще донесат огромен триумф за България през идващите години.

Според Панев е разумно трите партии на митинга да вземат участие в едно бъдещо ръководство, само че в случай че имат болшинство, тъй че да не се търси поддръжка от други политически субекти.

" България от много време е в клопката на междинните приходи. Основното нещо за просперираща страна са ефикасна администрация, напредничави регулации. Българските бизнес първенци би трябвало да са тези, които създават най-добре, изнасят и съумяват, а не тези, които имат дебели връзки с ръководството ", разяснява  Владислав Панев.

Според него бързо би трябвало да се работи във връзка с енергетиката, тъй като процесите се развиват бързо, а при ефикасни и навременни дейности проблематичните въглищни централи могат да се трансфорат в българската " силициева котловина ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР