Демократи за силна България (ДСБ) потвърди подкрепата си за академик

...
Демократи за силна България (ДСБ) потвърди подкрепата си за академик
Коментари Харесай

ДСБ реши за кабинета! Прати сигнал на ГЕРБ

Демократи за мощна България (ДСБ) удостовери поддръжката си за учен Николай Денков като министър председател, реши съвещание на партията на Атанас Атанасов, което прати сигнал на ГЕРБ за продължение на договарянията за държавно управление.

-->
След станалия обществен запис от съвещанието на техните съдружни сътрудници " Продължаваме промяната ", от ДСБ не считат, че има сериозна смяна в политическата обстановка.

" Считаме, че няма смяна в политическия разбор, довел до поддръжката ни за Денков и постигнатата управническа формула ", обявиха от ДСБ. Партията заявява, че не се поддават на политически интриги и шантаж, изключително които са координирани от " силите, които целят отклонение от евро-атлантическия път на България и връщането и в прокремълската сфера на въздействие ".

От ДСБ декларират, че ще положат всички старания да се излъчи постоянен кабинет, който да овладее политическата рецесия и да организира нужните промени.

В събота следобяд Мария Габриел, номинирана от ГЕРБ за министър председател, разгласи, че замразява диалога с ПП/ДБ за поддръжка за втория мандат с ротация, до момента в който не получи опрощение от името на всички българи и най-много на шефовете на учебни заведения и службите за сигурност, които били застрашени с политическа чистка от управлението на Политическа партия при техен кабинет.

Вчера обаче Николай Денков удостовери, че диалозите не престават. Двамата са се чули по телефона.

Днес в 17 часа следва вторият мандат да бъде връчен от президента Румен Радев, с което стартира да тече и конституционният седемдневен период, в който мандатът да бъде изпълнен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР