Деми Джоунс и Луис Морисън от Love Island съобщават на

...
Деми Джоунс и Луис Морисън от Love Island съобщават на
Коментари Харесай

Деми и Луис от ITV Love Island издават изненадваща информация за връзката си след финала на All Stars

Деми Джоунс и Луис Морисън от Love Island оповестяват на почитателите изненадваща информация за връзката си, до момента в който се завръщат във вилата.

Докато Островът на любовта: All Stars приключиха в понеделник вечерта, феновете бяха разчувствани да схванат, че Деми и Луис към момента са мощни, четири седмици след напускането на шоуто! Луис, 29, от серия 1, и Деми, 25, от серия 6, се сблъскаха малко откакто влязоха във вилата, като даже споделиха няколко сантиментални целувки.

Въпреки очевидната им връзка във вилата, те не бяха публично станали двойка. Деми беше сдвоена с Крис Тейлър от първия ден, до момента в който Луис търсеше романтика с Джорджия Харисън и Каз Камуи. В неочакван поврат и Деми, и Луис бяха изпратени вкъщи на 8-ия ден от надпреварата, откакто ненадейно наново свързване ги остави неженени и неспособни да останат в шоуто.

След това двойно излизане, двойката се сближи посредством споделеното си прекарване. По време на огромния край онлайн, Деми щастливо разгласи, че тя и Лу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР