Делян Добрев от ГЕРБ, водач на листа в Хасково, гостува

...
Делян Добрев от ГЕРБ, водач на листа в Хасково, гостува
Коментари Харесай

Свиреп скандал в ефир! Депутат на ГЕРБ захапа Цветанка Ризова. Разместили гостите заради Киро?!

Делян Добрев от ГЕРБ, лидер на листа в Хасково, гостува в предаването „ Лице в Лице “ по bTV и стартира с огромен скандал поради това, че е първи, а след него ще гостува Кирил Петков. По думите му гостуванията са разменени по избор на някогашния министър председател Петков.

„ Не беше правилно да ни размените с Кирил Петков, трябваше аз да съм първи посетител. По социология ние водим със 7-8 %. Нормалният правилник е ние да сме втори. Видях и в листа на гостите, че той беше втори. Дори сътрудниците ви извън не знаеха, че сме разменени “, сподели Добрев.

„ Вие може да определите какъвто си желаете правилник, само че не може по този начин. Искате ли да желаяме листата на гостите и да се види кой по кое време е трябвало да бъде “, попита той.

Водещата Цветанка Ризова обаче му съобщи, че правилник в действителност няма.

„ Кирил Петков не е министър председател, не може той да избира дали да е първи или втори “, сподели още Добрев и добави, че е уверен, че размяната е поръчана от някогашния министър председател.

Ризова пък му изясни: „ Това е частна медия, безвъзмездни са участия. Регламентът се дефинира от bTV “.

Добрев продължи: „ Мога да потвърдя, че Кирил Петков и Асен Василев са купували газ с 28 % по-скъпо. Искам в ефира да го потвърдим по формулата на Газпром. Те отново са купували газ от Газпром, само че в действителност от румънския подобен. За месец юли цената е била 86 лв., само че те са го купували от румънския за над 100 лв. “.

„ Аз знам какво ще направи Петков, като пристигна в този момент след мен да приказваме. Ще каже: „ Ние разбихме еди какво си на „ Капитан Андреево “. Не знам дали е имало нитрати в доматите и чушките, само че се колебая. Те до момента не са споделили нито една истина. Ако това е правилно, ще е първата им истина “, сподели той.

И посочи: „ Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 автомагистрали, няма 1 метър нов път, няма една заменена мантинела, няма една закърпена дупка “.

„ Няма потребност смяната да ни изясняват какъв брой сме добре, хората го виждат по портфейлите и хладилниците си. Трябва да се направи интернационален търг за доставки на газ. Такъв Политическа партия не направиха “, сподели още Добрев.

„ Газпром е обезсърчителен снабдител и го потвърди. Трябва да удължим обезщетенията за тока на бизнеса, които са до края на т.г. “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР