Делото за клевета, което съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев

...
Делото за клевета, което съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев
Коментари Харесай

Асен Василев отхвърли офертата за мир от Тошко Йорданов

Делото за клюка, което съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев заведе против зам.-шефа на " ИТН " Тошко Йорданов, наподобява ще продължи. Днес от пресцентъра на " Промяната " опровергаха появилата се в общественото пространство информация, че двамата политици тихомълком са се разбрали да прекратят разногласието си в съда, означи " Сега ".

През лятото на 2021 година зам.-председателят на Има Такъв Народ разгласи от парламентарната естрада, че в предишното Асен Василев е откраднал интелектуална благосъстоятелност от компания и е бил наказан за това. Василев почувства " съществени неимуществени вреди " върху себе си и потегли да си търси правата в съда.

В петък уеб сайтът " Де факто " заяви, че двамата са поискали прекъсване на делото за клюка по взаимно единодушие. Тази заран обаче от " Промяната " обориха информацията. " Не дава отговор на истината публикуваната от медии информация за преустановяване на делото, заведено от съпредседателя на „ Продължаваме промяната " Асен Василев против Тошко Йорданов за погрешни изказвания от негова страна, произнесени от трибуната на Народното събрание. Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд заради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно съглашение. Асен Василев не е приел това предложение и правосъдният развой може да бъде обновен във всеки един миг по искане на която и да е от страните ", оповестиха от партията.

Накратко казано, Йорданов е направил оферта за мир сред двамата, която обаче наподобява е била незадоволителна за Василев. От известието обаче не се усеща решителност за продължение на делото. Иначе нямаше да кажат, че " правосъдният развой може да бъде обновен във всеки един миг по искане на която и да е от страните ". Вероятно лидерът на " Промяната " чака по-добро предложение.

Иcĸът нa Bacилeв е непълен - 25 100 лева oт 250 000 лева Така, aĸo cъдът пpиcъди дребната cyмa, ищeцът мoжe дa зaвeдe нoвo дeлo зa ocтaтъĸa.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР