Делото срещу вече бившия мъж на Мария - Мирослав Соколов

...
Делото срещу вече бившия мъж на Мария - Мирослав Соколов
Коментари Харесай

Шокиращи интимни тайни на Мария и Миро лъснаха в съда: Ето какво обичали да си правят взаимно!

Делото против към този момент някогашния мъж на Мария - Мирослав Соколов занапред ще тече, с цел да се потвърди дали той е бил и е действителна опасност за здравето и за живота на певицата. Знаем, че Миро Дзвера прекара 72 часа в ареста, а след това беше пуснат, поради това, че крепко ошамари жена си - сякаш от ревнивост.

На делото пред магистратите обаче лъснаха истини, които могат да извърнат напълно нещата. Адвокатът на Соколов разкри, че заканите с револвер, за които се твърди, че Мирослав е отправил на Мария преди сватбата, са неистина. Или те са неистина, или певицата не е добре с душeвността.

" Вие вярвате ли, че в случай че Мария е била заплашвана по този метод, щеше да се омъжи за Мирослав?! Коя жена, в случай че е съответна, би го сторила?! ", пита юристът. След което стана ясно и още нещо, доказано от самата Мария.

Мара Отварачката персонално признала пред органите, че двамата с мъжа й изразявали възприятията си посредством леко " физическо принуждение ". Тя самата обожавала да го хапе, да го блъска и да го дере като това показвало пристрастеността и желанието й. В моменти на " разгорещяване " двамата си причинявали неща, които за други хора можели да се сравнят с принуждение.

Самият Соколов хвърли адска бомба пред съдията като съобщи, че доста обичал жена си. " Аз обичам Мария и то мощно. Никога не съм желал да я контузвам, желая да е щастлива ", отсече Соколов, който след ареста се върна при някогашната си брачна половинка Вая.

Интересно е по какъв начин Вая ще реагира на тези му думи и въобще по какъв начин ще приключи цялата тази латино авантюра.

Тагове: Мирослав Соколов Мария Миро Дзвера Мара Отварачката дело съд Мария и Миро Дзвера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР