Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава с разпит на

...
Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава с разпит на
Коментари Харесай

Смразяващи показания на свидетели за прокурорското синче: Сбивания, размахване на нож, заплахи за…

Делото против прокурорския наследник Васил Михайлов продължава с разпит на очевидци. Той бе доведен в Районния съд в София под ескорт от ареста.
Михайлов е обвиняем за нанесени телесни повреди. Пръв пред съда през днешния ден показания даде Мартин Евтимов. Той е един от очевидците на побоя против футболния треньор в Перник Румен Андонов.
Евтимов първо сподели пред съда, че съвсем нищо към този момент не си спомня. Разказа, че имало сдърпване, само че не съумя да уточни датата, на която това е станало. „ Имаше сдърпване, бяха на светофар. Двама души нещо се сбутаха. Познах Румен Андонов, тъй като той ми беше треньор. Другият не знам кой беше “, изясни Евтимов.
След това в правосъдната зала бяха прочетени показанията му, дадени пред проверяващите. Там той е споделил, че видял по какъв начин млад мъж блъснал Андонов с юмруци и ритници. По време на побоя Андонов се свлякъл на земята, а шефът на близко кафене излязъл да спре багра, написа в показанията на Евтимов.
Той няколко пъти сподели, че не е видял лицето на Васил Михайлов при въпросното сдърпване, съобщи Българска телеграфна агенция.
Други четирима очевидци описаха, че са виждали Михайлов да се бие в заведение в Перник. В правосъдната зала те обясниха, че младежът от време на време носел нож. В един от случаите даже го размахвал, като оръжието бе разпознато от очевидеца в правосъдната зала.
Делото продължава с разпит на очевидци, а съдът назначи дати до лятото. Младежът остава в ареста с определение на Софийския градски съд, постановено на 15 март. Следващо съвещание по делото е на 9 април. Тогава са призовани още очевидци.
В районния съд има още едно дело против Васил Михайлов. То е по импортиран обвинителен акт за закана с ликвидиране против някогашната му другарка Боряна Рангелова. По него през вчерашния ден Софийският градски съд удостовери решението на Софийския областен съд, а точно да излезе от ареста против гаранция в размер на 3000 лв..
Бащата на Михайлов – прокурорът от Перник Бисер Михайлов, също беше задържан по обвиняване в побой над брачната половинка си. Тя обаче отхвърли да е имало подобен, като изясни, че била паднала.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР