Дебелата книга История на България“ затвори още 1 страница. Страницата

...
Дебелата книга История на България“ затвори още 1 страница. Страницата
Коментари Харесай

Беновска: Г-н Кирил Петков и ПП, HARVARD LAW, JUST KIDDING – тениската си облечете за „чао“ от МС!

Дебелата книга „ История на България “ затвори още 1 страница. Страницата на ръководството на Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ДБ… Те си потеглят. Както пее Рой Шайдър/ Джо Гидеон в „ Ах, този джаз! “ – великия филм на Боб Фоси:

„ Чао, довиждане, живот! Чао, довиждане, благополучие! Здравей, самота… “

8 месеца Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България ни бяха „ хвърлили в джаза “…

Ето по какъв начин им отговорихме, с смешка, от „ Беновска пита “:

28 юни 22-ра

След като Корнелия Нинова не съумя с кабинет на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия и президента Радев ще насрочи избори, Тошко Йорданов от Има Такъв Народ излезе на трибуната на Народното събрание с тениската на Беновска HARVARD LAW, JUST KIDDING.

Беновска подарява тениската HARVARD LAW, JUST KIDDING, откогато Политическа партия са на власт.

JUST KIDDING значи ПРОСТО съдебна експертиза ШЕГУВАМ.

Политическа партия ли се пошегуваха с България? Или България на изборите ще се пошегува с Политическа партия?

От 10 години Беновска задава въпроса: Кой и на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи България? Ще си отговорим ли на тези избори най-накрая?

Иначе, Ива Митева, Има Такъв Народ, е дала „ на заем “ тениската си на Тошко Йорданов.

А „ Шоуто на Слави “ продължава с „ Тайсън кючек “:

Слави: „ Питай защо…Тайсън съм аз!

Ама, дръж се за нещо!

И крепко се хвани!

Хала съм аз! Цяла ламя! Мед ще ми носиш, щом смъква тебе един път!

Седем-осем и ще си паднала!

Седем-осем и ще си легнала!

Седем-осем лягай и брой си сама! “

И.д. ръководителят на 47 Народно събрание Мирослав Иванов си „ глътна езика “ и направи плаха записка на Тошко Йорданов, че е облечен непристойно.

Какво ли е НЕприличното на тениска с надпис: HARVARD LAW, JUST KIDDING?!

Тошко Йорданов: Така е! И в случай че ние бяхме отстоявали още тогава, тази коалиция щеше да се разпадне още февруари! Защото нелепостите, несъобразяването, некомпетентността от вашата половина, главно от Лена Бориславова – тъй като тя взима решенията, започнаха още тогава.

Част от законите, които са лобистки – Ива Митева доста в детайли може да ви изясни, към кои тъкмо ще бъдат пренасочени пари, на което ние бяхме срещу, и тя беше срещу на тези съдружни препоръки, на които аз съм бил, а Вие не сте бил, сега си ги бяхте набутали в бъдещата управническа стратегия, а това са лобистки закони, облагодетелстващи избрани юридически лица.

Що се отнася до мъжкарството – аз за Лена какво друго споделих, като се изключи че е незапознат правист? Това няма значение, дали, си жена или мъж! Дали, съм я нападал, тъй като не била в залата?! Извинявайте, само че тя е взимала решения, които имат отражение върху цялата страна! То и Кирил Петков не е в залата, да го атакува и него?! Но би трябвало ли да си мълча за него?! Или за Асен Василев?! Защото не са в залата?! Това, че вие се вършиме на по-ниски от – изберете си нещо, с цел да не се обидите – не е мой проблем!

Мирослав Иванов: Г-н Йорданов, без персонални нападки!

Тошко Йорданов: А, Вие, не ми правете забележка, тъй като приказвам, като дуплика!

Мирослав Иванов: Това няма значение – по какъв начин говорите!

Тошко Йорданов: Г-н Добрев, Вие, сте извънредно доверчив човек на Вашата възраст! Да очаквате енергетика Бориславова да е по-добра от енергетика Бориславова – Вие, в действителност сте доверчив човек! Но, е хубаво човек да резервира наивитета, тъй като това е нещо детско, което би трябвало да пазим в сърцето! Благодаря!

Мирослав Иванов: Благодаря Ви, господин Йорданов! Искам да припомня сътрудници, че въпреки всичко ние сме в постройката на Народното събрание и Вашето облекло не прилича сега на висотата на тази естрада!

8 юли 22-ра

Асен Василев, вицeпремиер и министър на финансите в оставка, дава отговор на въпроси на Илиана Беновска на конференция в Народното събрание от 8-и юли 2022 година, на която афишира, че Политическа партия ще върне мандата на президента, излъчена непосредствено в пита-Радио К2, във и по Радио К2 на 93.9MHz. След брифинга Беновска подари на Кирил Петков тениска с надпис Harvard law, Just kidding.

Илиана Беновска: Г-н Василев и господин Петков, въпросът е: Брутално ли ви смъкнаха, или вие се самосвалихте по някаква причина – като неумелост, заблуждение? И какъв ще бъде идващият ход? Реванш ще има ли и ще се занимавате ли с политика?

Асен Василев: Аз мисля, че на всички български жители стана ясно за какво кабинетът беше свален! Имаше предпочитание, вместо да се усилят пенсиите, да се изравнят неравенствата и да се подкрепят младите фамилии, едни средства да отидат за същите 8 компании, които са ги получавали през последните 15 години!

Илиана Беновска: Това към този момент го казахте доста пъти! Но аз Ви запитвам нещо напълно съществено: Брутално ли ви смъкнаха и кой ви смъкна? Кой? Имена имат ли?

Асен Василев: То се видя! Г-н Слави Трифонов си изтегли министрите и подреди, на част от депутатите на Има Такъв Народ, да гласоподават избор на съмнение! Не мисля, че е загадка за някой!

Беновска се опита да подари на Кирил Петков и Асен Василев тениски с надпис

HARVARD LAW, JUST KIDDING.

Охраната от НСО я спря. Кирил Петков даде знак с ръка, че ще вземе тениската след края на брифинга.

Беновска съумя да подари тениската на предаването „ Беновска пита “ HARVARD LAW, JUST KIDDING на Кирил Петков.

Ето какво се случи:

Илиана Беновска: Г-н Петков, може ли да Ви подаря една тениска за спомен? HARVARD LAW!

Кирил Петков: Ама, не ме снимайте!

Илиана Беновска: Ама, апелирам Ви!

Кирил Петков: Това, в случай че е подарък, е за мен!

Илиана Беновска: JUST KIDDING!

Кирил Петков: Мерси!

Кирил Петков взе тениската HARVARD LAW, JUST KIDDING и сърдечно благодари на Беновска, като я прегърна!

Илиана Беновска: Ето такава тениска: HARVARD LAW, JUST KIDDING, подарихме на Кирил Петков!

Не ми разрешиха да я подаря на трибунката.

Надписът е: HARVARD LAW – законът на Харвард.

Обаче, изпод написа: JUST KIDDING!

Дали, някой не се пошегува с тях?

А всичко стартира с червени ябълки…

18 септември 16-та

Един дипломат на Франция, Ксавие Лапер дьо Кабан, си разреши да назова българите „ гнили ябълки “… А, Франция, го „ заточи “ в Африка за това безчинство. Ние, пък, му отговорихме:

Беновска му подари здрава българска ябълка да си я хрупка по пътя за Африка

Илиана Беновска: Г-н Паси, постоянно е чест и наслаждение да си поддържам връзка с Вас на обществени събития!

Г-н Кабан, ще си разреша да Ви подаря един безценен български подарък, това е една алена и здрава българска негнила ябълка. Може да станете до момента в който Ви връчвам подаръка, нали сте учтив?! Благодаря Ви доста!

Пожелавам Ви триумф в дългия път към Африка – да си я хрупкате във влака и да си спомняте, че в България има здрави и хубави ябълки.

Имам един въпрос към Вас, бихте ли дали отговор: по чия поръчка, по поръчка на френското държавно управление ли, Вие, се опитахте да управлявате правосъдната система, основния прокурор Цацаров, да поучавате министър-председателя Борисов?

Може да свиркате колкото си желаете, само че един дипломат няма право да показва неофициална позиция, в случай че тя не е на държавното управление, което го е изпратило!

Кабан не пожела да отговори на въпроса. Соломон Паси го квалифицира като несъответствуващ?!

Г-н Кирил Петков и Политическа партия, HARVARD LAW, JUST KIDDING – тениската си облечете за „ довиждане “ от Министерски съвет!

„ Чао, довиждане, живот! Чао, довиждане, благополучие! Здравей, самота… “

Аз съм Беновска. И запитвам.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР