Дебатът по вота на недоверие вчера беше много безинтересен. Мотивите

...
Дебатът по вота на недоверие вчера беше много безинтересен. Мотивите
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Речта на Корнелия Нинова вчера беше като на партийно мероприятие

Дебатът по вота на съмнение през вчерашния ден беше доста незанимателен. Мотивите на вота бяха базиарана на публикации и изследвания. Речта на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила беше като на партийно мероприятие. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Вчера беше един характерен спор, който няма да докара до на никое място. Народните представители не постоянно употребяват език, с който могат да се гордеят. Депутатите постоянно навлизат в личностни нападки, които не стигат до политика. Изказването на Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила през вчерашния ден беше доста издържано и доброжелателно. Българска социалистическа партия, които не гласоподаваха закона за корупцията и нямат заложена битка с корупцията в партийния си проект, не могат да разискват тематиката. Не отирчаме, че има корупция, само че с този проблем би трябвало да се ангажира и обществото ", това съобщи Караянчева по тематиката за вота на съмнение.

"Ако имате предпочитание да се борите с корупцията, представете съответни неща, които да бъдат заложени в закона. Несериозно е да се приказва по този метод ", прикани Българска социалистическа партия ръководителят на Народното събрание.

"Недопустимо е в 21 век дами да бъдат пребивани, както и да има единствено мъжки или единствено женски специалности. Точно ранните бракове и продажби на булки би трябвало да пречупим. Организирах гражданско разискване по тематиката и ще има още такива обществени обсъждания, за всеки, който има мнение за ратификацията на конвенцията. Аз персонално като жена съм работела единствено на мъжки позиции ", разкри тя по тематиката за Истанбулската спогодба.

"Стабилност, сигурност, бъдещето на младежите и цифровата стопанска система в Европа са нашите цели. Не би трябвало да имаме национални комплекси и гордо да вдигнем глава. Само тези, които са взели участие в председателство, са същинска част от Европа ", приключи Цвета Караянчева за европредседателството на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР