Датска журналистка записа интервю по време на сексуален акт в

...
Датска журналистка записа интервю по време на сексуален акт в
Коментари Харесай

Журналистка записа интервю по време на сексуален акт в суинг клуб

Датска журналистка записа изявление по време на полов акт в суинг клуб, което бе излъчено като част от материал за отпадането на рестриктивните мерки против Ковид-19, заяви ДПА, представена от БЛИЦ.

Луис Фишер е създател на материала по датското РАДИО4 за отварянето на вратите на клуб край столицата Копенхаген след разхлабването на пандемичните ограничения.

В предаването, излъчено по-рано тази седмица, Фишер интервюира гости в клуба и се включва в празненството. На част от записа се чува диалога ѝ със половия ѝ сътрудник и звуци по време на акта им.

Пред в. " Юландс постен " Фишер изяснява, че това е доста потайна общественост и тя желала да сътвори атмосфера на доверие с хората, които интервюира.

Програмната директорка Тина Крагелунд утвърждава метода на журналистката. " Според мен е готино, когато репортерите ни опитват и вършат публицистика по друг метод ", сподели тя пред вестника. Радиостанцията преди този момент е дала зелена светлина на Фишер да влезе в полов контакт в клуба, в случай че го изиска.

Крагелунд сподели пред шведското радио SVT, че датската радиостанция няма запаси към нещо по този начин универсално като секса. Журналистите постоянно прибягват до персоналния си опит, когато работят, означи тя. " Навлязохме в обстановката доста по-дълбоко, в сравнение с би се получило, в случай че просто бяхме гледали в профил ", сподели тя пред SVT.

Фишер показа, че някои сътрудници ѝ споделили, че е минала границата, само че множеството от реакциите били позитивни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР