Датата на раждане е много повече от дата, на която

...
Датата на раждане е много повече от дата, на която
Коментари Харесай

Какви сте били в предишния си живот? Ето какво казва датата ви на раждане!

Датата на раждане е доста повече от дата, на която честваме рождения си ден. Денят дефинира значително от бъдещето ни.

Представяме ви една забавна интерпретация на датата на раждането ни. Проверете сами какви може би сте били в предходния си живот съгласно рождения ден.

От 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември, от 3 до 17 октомври

Вие сте били гуру с необятно сърце.
Пленявали сте хората със своя сексапил и разсъдък. Имали сте огромно въздействие над всички и сте го употребявали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невероятно е било да бъдете победени от съперниците си. Превърнали сте се в същински лидер и преподавател за многото си почитатели. Хората са Ви трансформирали в кумир и са Ви считали надали не за избавител. Следвали са Ви на всички места, където сте ходили. В края на предходния си живот сте избягали в безлюдна, огромна и мрачна гора и там сте прекарали последните години от живота си като духовник.

Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в злочестина. Продължавате да сте приветлив и да вдъхвате доверие. Не сте доста разговорлив човек и постоянно Ви считат за чешит. В този живот добре знаете какво желаете и по какъв начин да го постигнете. В любовта действате повече с разсъдък, в сравнение с със сърце.

От 22 до 31 януари, от 8 до 22 септември

Вие сте били странстващ актьор.
Човек с доста буйна фикция, Вие сте имали гения да забавлявате хората. Успявали сте да покорите сърцата им и сте ги карали да Ви обожават и обичат. Не сте се задържали дълго на едно място – постоянно сте търсили нещо ново и в никакъв случай не сте се обвързвали единствено с една персона. В любовта сте давали толкоз, колкото е било належащо, а огромното Ви предпочитание за нови любовни случки непрестанно е унищожавало всяка предходна връзка.

В края на предходния си живот успявате да срещнете своята идеална обич и с нея преживявате хубави години на съгласие и естетика. Най-голямото Ви благосъстояние са били децата и техните огромни триумфи.

В настоящия си живот сте чувствителни, само че не откривате елементарно възприятията и сърцето си. Държите се на отдалеченост от заобикалящите Ви. Продължават да Ви притеглят случките, само че в този момент сте вързани за едно място и с една персона. Хората към себе си цените по делата им, а не по думите. И в този живот притежавате изострен и остроумен разум и няма проблем, който да не можете да разрешите.

От 29 юли до 11 август, от 30 октомври до 7 ноември

Вие сте били изявен бранител на правдата.
Вашата мощ е била тактичността и невъзмутимото поведение. Планирали сте добре всяко свое деяние и мъдро сте избирали задачите си. Били сте родени за юридически консултант и хората непрестанно са Ви търсили за препоръки и помощ. Пленявали сте сърцата със своите декламаторски качества. Освен добър оратор сте били и публицист. Прекомерната Ви горделивост се е нуждаела от уважението и възхищението на заобикалящите Ви. Много постоянно сте попадали в клопката на своето себелюбие.

Преди края на предходния си живот сте съумели да накарате доста хора да одобряват Вашите хрумвания. Следващите генерации са Ви трансформирали в мит и дълго сте били кумир за множеството си фенове.

В днешния си живот сте доста прям и непосредствен човек и презирате всякакво принуждение. Привличат Ви филантропичните действия и от сърце помагате на болните и слабите. Все отново много постоянно Ви липсва самонадеяност и от време на време подценявате своите качества. Силно сензитивна персона, когато се влюбите, посвещавате цялото си създание на любовта.

От 8 до 21 януари, от 1 до 11 февруари

Вие сте били добронравен бандит.
Родили сте се в оскъдно семейство и по този начин доста рано сте осъзнали, че светът е разграничен на небогати и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрестанно сте се стремели към истината. Били сте именито смела персона. Около Вас е имало защити юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата тайфа е плячкосвала по горите и пътищата – взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не Ви е била позната нито в любовта, нито е другарството. Преживели сте една бурна и буйна, само че за сьжаление трагична обич. Героично сте приключили предходния си живот. Всички борби са Ви носили популярност и сте били кумир за множеството поклонници.

И през днешния ден сте идеалисти, само че по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и по-късно реагирате. Сърцето си разкривате единствено пред тези другари, които са потвърдили, че го заслужават. В любовта сте прекомерно взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом.

От 1 до 10 март, от 27 ноември до 18 декември

Вие сте били стопанин на империя.
Горда и амбициозна персона, Вие сте имали и огромна просветеност. Успели сте да се издигнете даже на царски престол, станали сте държател на огромна империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с огромна суровост и дисциплинираност. Вашият народ не е одобрявал строгото Ви ръководство. Хората са били скептично настроени към ръководството Ви и са Ви избягвали. В любовта също сте били доста леден и безсърдечен човек и по тази причина в никакъв случай не сте изживели същинската обич тялом и духом.

Преди края на предходния си живот сте станали жертва на гражданска война. Благодарение на една персона сте съумели да се спасите и избягате отвън своята империя.

В днешния си живот не обичате да ви командват и направляват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите.
Вие сте огромен индивидуалист и Ви отблъсква всичко, което е групово. В любовта също сте прекомерно себични и всяка Ваша любовна връзка е краткотрайна.

От 12 до 29 февруари, от 20 до 31 август

Вие сте бил любим на крале и ръководещи.
Никога не сте получавали нещо с принуждение. Всичко сте правили тактично и бавно, и сте успявали да плените доста сърца. Симпатия към Вас са изпитвали даже кралете и ръководещите. Въпреки това доста постоянно сте имали неприятности заради ревността или завистта на своите съперници. Реномето Ви непрестанно растяло и сте стигнали даже до длъжността царски консултант.

Много тежко сте приключили предходния си живот. Предателството на подправен другар Ви е отвело или в пандиза, или е трябвало да избягате в заточение.

Днес сте доста сензитивна персона и най-вече се ядосвате, когато някой се бърка в персоналните Ви работи. Общителни сте и се страхувате от самотност и изолираност. Към избраника на своето сърце сте недоверчиви и доста мъчно откривате възприятията си.

От 20 април до 8 май, от 12 до 19 август

Вие сте били безсърдечен поробител и поробител.
Грандоманията и желанието да налагате своята воля над другите са били най-характерните Ви черти през предишния живот. Имали сте качества на лидер и доста бързо сте съумели да се издигнете на върха на публичната стълба. Затова сте имали и голям брой съперници. Били сте безмилостни към неприятелите си и тежко на този, който е заставал на пътя Ви към задачата. Рискувайки, сте постигнали огромни резултати. От силата на Вашия разум са се страхували всички, даже кралете. В любовта сте били открити и прями и всеки, който злоупотребявал с възприятията Ви, горко е съжалявал. В края на предходния си живот сте предали своите познания
и власт на синовете си. Вероятно сте умрели от раните, нанесени Ви от множеството неприятели.

В настоящия си живот ненавиждате и властта, и авторитетните хора. Стремите се към тишина и естетика. Жаждата Ви за независимост е доста мощна и непрестанно търсите нови случки. В любовта сте доста ревностни, само че постоянно сте подготвени да подарите душата си на персона, която Ви омагьоса с деликатност и усеща.

От 9 до 27 май, от 29 юни до 13 юли

Вие сте били просветен влъхва.
Стремили сте се хората да се възхищават повече на мъдростта Ви, в сравнение с да получите положително публично състояние. Много добре сте знаели, че славата е меч с две остриета. Били сте строги към себе си и не сте си разрешавали да вършиме неточности. Сигурно сте изгубили някой безценен другар и незабавно по-късно сте осъзнали, че гибелта не е единствено физическа, само че и духовна демонстрация.

Останалата част от живота си сте посветили на науката и мъдростта. Единствената Ви наслада са били резултатите от научните ви проучвания. Така сте дочакали и края на предходния си живот.

В настоящия живот сте доста недоверчиви по отношение на хората. За да приемете другите, те би трябвало непрестанно да Ви се потвърждават. Продължавате да бъдете авторитетна персона, с положително добро име. Не понасяте бъбривците и еснафите. Приятелството за Вас е реликва и сте предани другари. В любовния живот търсите честност, деликатност и сантименталност.

От 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври, от 19 до 31 декември

Вие сте били огромен оратор.
Били сте извънредно проницателен пълководец, с огромни декламаторски качества. С пламенните си речи сте пленявали сърцата на слушателите си. Дори царете и водачите са търсели Вашите компания и препоръки. Слабостта Ви – Вашето сантиментално и влюбчиво сърце. Любовта сте изживявали тялом и духом и повече сте давали, в сравнение с получавали. Затова не е чудно, че след всеки любовен провал сте ставали отмъстителни. Разочаровани в любовта, Вие още веднъж сте се прибирали към своите декламаторски занимания, а там Вашите положителни другари Ви спасявали от самотата и монотонността.

Краят на Вашия предходен живот е бил доста прекрасен – намерили сте любовта на живота си и сте получили цялостно материално и духовно благосъстояние.

В настоящия си живот продължавате да имате декламаторски качества и търсите още по-силна връзка с близките. Не понасяте хората с бедна душа. За другарството давате всичко и постоянно може да се разчита на Вас. В любовта сте подозрителни и доста ревностни.

От 28 май до 18 юни, от 28 септември до 2 октомври

Вие сте били авантюрист с нежно сърце.
Смисълът на живота Ви е бил в това да откривате незнайни места. Като мощно любопитни персони, с буйно въображение, сте се стремили да утолявате жаждата си за случки. Искали сте да научите доста непознати езици и да опознавате доста непознати култури. Свободата си сте бранили със зъби и нокти. Където и да сте се появявали, сте предизвиквали безредици и безредици и по тази причина хората са се страхували от Вас. В любовните връзки сте разпалвали пристрастеността на колегата си и по-късно ненадейно сте изчезвали в незнайна посока. Независимият Ви дух е бил освен Вашата мощ, само че и уязвимост – никой не можел да Ви управлява, а възприятията постоянно Ви водели до обезсърчение. Мразели сте дисциплината и законите.

Края на своя предходен живот сте дочакали доста умерено. Намерили сте сътрудник със сродна душа и с него сте споделили всички свои фантазии.

Сега сте доста самостоятелна натура с разностранни ползи. Все още се стремите да откривате нови хоризонти и не желаете да се установите на едно място. В любовта още веднъж търсите сродна душа.

От 1 до 19 април, от 8 до 17 ноември

Вие сте били прочут въстаник.
Непрекъснато сте се стремили да откривате мистичното. Когато сте разкривали една загадка, незабавно сте се спускали да откривате и други. Имали сте огромна пророческа мощ и сигурно сте се занимавали с бяла магия. Не сте понасяли престижи и не сте се стремили да станете човек, който желае високо състояние в обществото. Били сте доста общителни и сте споделяли с другите своите познания и опит. Любовта Ви към другите е била повече духовна, в сравнение с физическа.

На края на предходния си живот сте предали всички познания на хора, които са се нуждаели от помощ. Умрели сте от насилствена гибел и то от ръката на наемник на завистливи хора.

В настоящия си живот сте авторитетна персона с сериозен разум. Силно цените сензитивните и мъдри хора. Голям психолог сте и бързо разбирате с какви хора имате работа. В любовта се отдавате напълно и по тази причина от колегата си желаете същото.

От 1 до 7 януари, от 19 до 28 юни, от 1 до 7 септември, от 18 до 26 ноември

Вие сте били ослепителен интелектуалец.
Основните Ви качества са били откровеност и разсъдък. Не са Ви липсвали и завистници поради гениалния Ви разум. Някои са се опитвали да Ви смъкват от „ трона ”, само че това не им се е отдало. Вашите оракулски визии са били надълбоко свързани с интуицията. Непрекъснато сте се стремили към нови познания и открития. Презирали сте хората с плитък разум, а най-силното Ви оръжие е била справедливостта. Били сте и доста взискателни освен към другите, само че и към себе си.
На края на своя предходен живот сте предали своите познания и опит на дребен кръг от избраници.

В своя настоящ живот сте пристигнали с възприятието за изпълнен дълг към хората. Пренесли сте доста от позитивните си качества. Сега интелектът Ви е доста по-голям, а се стремите и надълбоко да изследвате душата. Вашето мото е: „ Искам да разкрия корените на всички секрети. ”

И през днешния ден свързвате интелекта с интуицията. Продължавате да сте взискателни към другите и не им простите слабостите. Затова във Вашите любовни случки се стремите към съвършени връзки. Често се разочаровате от колегата, тъй като не умеете да бъдете толерантни към неговите недостатъци

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР