Дъщерята на Симеон Сакскобургготски - Калина, която в събота катастрофира

...
Дъщерята на Симеон Сакскобургготски - Калина, която в събота катастрофира
Коментари Харесай

Oтнеха колата на княгиня Калина след катастрофа

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски - Калина, която в събота катастрофира след приложимост на алкохол, е била арестувана за 24 часа. Автомобилът, с който се е придвижвала тя, е конфискуван от служителите на реда. По случая към този момент е формирано и досъдебно произвеждане.
В следобедните часове в събота Калина катастрофира в бариерата на хотел в курорта Боровец. При тестът с дрегер е било открито, че тя е с над 1,2 промила алкохол. По непотвърдена информация Калина е отказала да даде кръвна проба. На мястото е пристигнала и кола за спешна помощ, медиците са прегледали дамата, само че не се е стигнало да настаняването й в болница. 
Съпругът й Китин Муньос побърза да оправдае Калина с обяснението, че тя е е изгубила кучето си и по тази причина била под стрес. " Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Цяла заран обикаляхме Боровец. При паркиране е блъснала колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина ", съобщи Китин Муньос.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР