Даровитата Цветелина Грахич разказа своя версия за работата си с

...
Даровитата Цветелина Грахич разказа своя версия за работата си с
Коментари Харесай

Мълчанието свърши! Цветелина Грахич излезе пред цяла България и каза истината за Слави Трифонов

Даровитата Цветелина Грахич описа своя версия за работата си с продуцента Николай Пашев, който бе и на починалия Денис Теофиков, като показа и за връзките си със Слави Трифонов и неговия бенд „ Ку-Ку бенд “.
В ефира на Нова Тв, Грахич споделя, че нейното уволняване е пристигнало без забележима причина. Имало е овикване след един концерт, на който по време на осъществяване тя объркала две изречения от паметната ария „ Притури се планината “. Грахич е безапелационна, че незабавно се е усетила и е поправила своята неточност, тъй че тя да остане незабелязана за другите.
Отказа да показа съответните думи, защото е безапелационна, че това е нейна болежка и нейна история, пишат от 24часа.бг.
С насълзени очи певицата призна, че уволнението е претърпяла извънредно тежко, от заран до вечер е била облята в сълзи. Болката, това, през което е минала траяла 4 години, а това е рефлектирало и върху нейното здраве в един миг. Именно по тази причина е почнала и да отслабва, имала е и други проблеми, които е претърпяла, само че желае да резервира за себе си.
Категорична е, че не става въпрос за опиати и алкохол и че не е посягала към тях.
Цветелина споделя, че и в никакъв случай не се е възползвала от някогашния си началник в лицето на Слави Трифонов, само че загатна, че има хора, които са го правили и не престават да го вършат.
Грахич споделя, че е усетила и напрежение в последните години в бенда. Допълни, че съгласно нея, че произхода на приятеля ѝ, който е ром, също е асъдействало за това, което се е случило. Каза, че даже има подозрение за това, кой е отговорен за нейното уволняване, само че не желае да конкретизира има.
За Пашев, изпълнителката показа, че се е държал строго с безусловно всички реализатори, само че с едно изключение – нея. Тя го разказва като идеалист с извънземни фантазии, чиято реализация не е допустима в страна като нашата. Категорична е, че точно тези огромни фантазии са отговорни за това, едно дете да си отиде от този свят, визирайки трагичната крах на своя сътрудник Денис Теофиков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР