ПП-ДБ мълчат за фалшификацията на документи, които бяха показани от

...
ПП-ДБ мълчат за фалшификацията на документи, които бяха показани от
Коментари Харесай

ПП-ДБ мълчат за „Пуделгейт“ и „Фалшификат гейт“. Рашков вече пък е охраван от Найо Тицин

ПП-ДБ мълчат за фалшификацията на документи, които бяха показани от „ Биволъ “. Според тях Лена Бориславова и Никола Минчев да подправили подписи, с цел да може да извадят Кирил Петков от съдружие „ Да запазим Корал “ и да вкарат негов непосредствен човек там, а Петков да стане министър на стопанската система, предава Tribune.
Пред Николай Караколев множеството представители на ПП-ДБ избраха да мълчат и обявиха, че си има органи, които да проверяват. Атанас Атанасов пък и дума не споделя за Живко Коцев, който е негово предложение за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а към този момент е с подвидгнато обвиняване за учасите в контрабанда, скандал станал прочут в общественото пространство като „ Пуделгейт “.
Бойко Рашков към този момент пък е охраняван от пиара на „ Промяната “ Найо Тицин.
„ Аз мисля, че са красноречиви хората, чиито подписи стоят там и споделят, че не са техните. Не знам каква е тази безочливост “, съобщи Делян Добрев от ГЕРБ. „ Нали бяха доста честни, почтени и некорумпирани, а най-после излиза, че е тъкмо противоположното “, съобщи още Добрев и добави, че е работа на прокуратурата да ревизира.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР