Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изрази съчувствието си към

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изрази съчувствието си към
Коментари Харесай

Бликен: В мислите си сме с народа на Сърбия

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен изрази съчувствието си към фамилиите на жертвите на вчерашната всеобща пукотевица в учебно заведение в центъра на Белград.

В мислите си сме с народа на Сърбия. Присъединяваме се към другите по света в изразяването на най-дълбоко състрадание на фамилиите и на околните на почтените жертви на безсмисленото принуждение, написа в Туитър Блинкен.

Heartbreaking news about today`s shooting in Belgrade. Our thoughts are with the people of Serbia. We join others around the world in sending our deepest condolences to the families and loved ones of the innocent victims of today`s senseless violence.

Тринадесетгодишно момче стреля през вчерашния ден в учебно заведение в центъра на Белград и умъртви осем възпитаници и охранител. Още шест деца и учителка са потърпевши и са в болница.

Момчето и родителите му са арестувани. То е пристигнало в образователно заведение с два револвера на татко си и коктейли Молотов. Шефът на белградската полиция Веселин Милич сподели, че младежът е възнамерявал нападението.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР