Държавният глава Румен Радев говори пред журналисти по актуални въпроси.

...
Държавният глава Румен Радев говори пред журналисти по актуални въпроси.
Коментари Харесай

Радев: Докато решават собственото си бъдеще, политиците да не забравят отговорността си към хората

Държавният глава Румен Радев приказва пред публицисти по настоящи въпроси. Той взе участие в церемонията по награждаване на финалистите в 22-ото издание на състезанието по програмиране „ CodeIT”, оповестяват от Българска национална телевизия.

" Ситуацията изисква парламентарно показаните партии да не позволяват несъгласията сред тях да изместват на назад във времето ползите на страната и на българите. Затова аз чакам и държавното управление, и народните представители до момента в който вземат решение въпросите за личното си политическо бъдеще да не не помнят голямата си отговорност към жителите и обещанията, дадени за справяне с инфлацията, обществената и икономическата рецесия. Именно от тяхното държание и деяние по тези въпроси зависи освен доверието към тяхната лична политическа групировка, само че и доверието към политическата система в България ", сподели президентът.

Всяка година в състезанието по програмиране „ CodeIT “, основан през 2000 година, вземат участие над 200 участници от България и други страни по света. Повечето от тях са възпитаници и студенти, носители на национални и интернационалните награди от състезания и олимпиади по информатика.

Събитието се организира под патронажа на президента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР