Държавната пощенска служба в Норвегия отбелязва 50-годишнината, откакто страната декриминализира

...
Държавната пощенска служба в Норвегия отбелязва 50-годишнината, откакто страната декриминализира
Коментари Харесай

Норвежкият Дядо Коледа се влюби в... мъж

Държавната пощенска работа в Норвегия отбелязва 50-годишнината, откогато страната декриминализира еднополовите връзки, с необикновена коледна реклама, в която Дядо Коледа завързва сантиментални връзки с мъж на име Хари, съобщи Ройтерс.

В близо четириминутния филм, озаглавен " Когато Хари срещна Дядо Коледа ", мъж на име Хари вижда Дядо Коледа да доставя дарове в дома му. Срещайки се още веднъж всяка Коледа в продължение на години, двамата постепенно построяват връзка. Натовареният график на Дядо Коледа обаче му разрешава единствено тези кратички срещи, до момента в който той не прибягва до услугите на норвежката пощенска работа, с цел да му помогне с доставките. Така Хари и Дядо Коледа най-сетне могат да прекарат време дружно и да се целунат във финалната сцена.

Заглавието е отпратка към сантименталната комедия от 1989 година " Когато Хари срещна Сали " с присъединяване на Били Кристъл и Мег Райън, напомня life.dir.bg.

" Тази година всичко е за обич - наблягайки обстоятелството, че през 2022 година се навършват 50 години от декриминализацията на хомосексуалността в Норвегия ", се показва в изказването, направено от пощенската работа. " Освен да покажем гъвкавостта на нашите услуги, ние желаеме да ги сложим в обществено значима среда ", се споделя още в изказването.

Служителите на държавната поща са общо към 14 000, като измежду тях се следи многообразие във връзка с възраст, пол, вяра, полова ориентировка и етническа принадлежност. " Всеки би трябвало да се усеща добре пристигнал, забелязан, чут и привързан. Тазгодишната коледна въплъщава тази концепция ", се показва още в изказването.

По думите на представител на пощата реакциите към рекламата са били извънредно положителни. Сред коментиралите филмчето е някогашният американски дипломат в Дания Руфъс Гифорд, който е с хомосексуална ориентировка. " О, дребосъче, обичам Скандинавия. Само си представете, в случай че американската поща пусне сходна реклама ", написа той в " Туитър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР