Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Бургас посреща Рождество Христово с втора част на спектакъла 12 коледни картички“

Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Бургазлии и този декември ще бъдат заредени с коледно въодушевление дни преди настъпването на Рождество Христово. Този път това ще се случи на 11 декември в залата на Държавна опера-Бургас с продължение на един от най-успешните в последните години концерти на маестро Стефан Диомов и Община Бургас - "12 коледни картички ".

Спектакълът още веднъж е по концепция, постановка и сюжет на Стефан Диомов, който работи над него през последната една година. На сцената, която ще бъде празнично украсена, феновете ще видят общо над 60 обичани реализатори.

Програмата включва нови коледни песни, написани от известния бургаски композитор, които ще бъдат изпълнени от Ваня Костова, Боян Михайлов, групите "5-те сезона ", "Морски песъчинки ", групировка "Врабчета ", отбор "Фортисимо " и артистът от Драматичен спектакъл "Адриана Будевска " Стоян Памуков. Празничният акомпанимент ще бъде поверен на музикантите от оркестър "Колегиум Музикум " с диригент Левон Манукян.

Най-новите композиции на Стефан Диомов ще бъдат издадени на диск, а първите, които ще имат опцията да го закупят ще бъдат феновете на "12 коледни картички ". Новият албум на маестрото ще се популяризира на промоционална цена преди и след спектакъла.

Коледният концерт ще се състои на 11 декември от 19.30 часа в залата на Държавна опера-Бургас. Поради огромния интерес билетите за него към този момент са изчерпани, по тази причина в продажба са пуснати билети за още един театър в същия ден с начало 17.30 часа.

Композиторът дава обещание доста нови изненади за публиката, която ще му се довери в дните преди Коледа, а за още по-празнично въодушевление припомня на всички, които ще посетят концерта, да носят със себе си звънчета.

Билети за спектакъла от 17.30 часа към момента могат да се намерят на касата на Драматичен спектакъл "Адриана Будевска ", против градинката до Община Бургас, на цени от 10.00 и 15.00 лева

За тези, които не съумеят да си купят билет, остава утешението да гледат концерта по bTV, който ще се излъчи по време на коледните празници.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР