Държавата в лицето на Министерството на младежта и спорта (ММС)

...
Държавата в лицето на Министерството на младежта и спорта (ММС)
Коментари Харесай

Лечева щедра! Голяма новина за Левски и ЦСКА

Държавата в лицето на Министерството на младежта и спорта (ММС) ще помогне на " Левски " и ЦСКА да осъществят задачите си за своите бази. Това заяви служебният министър на спорта Весела Лечева.

В рамките на мандата на Лечева беше подписан меморандум сред държавното сдружение " Сердика спортни парцели " и ЦСКА, в който са написани всички най-важни стъпки във връзка с основаването на взаимното сдружение.
-->
" Намираме се в последна фаза на този развой. Почти всички детайли и всички най-важни дейности са към своя край ", сподели Лечева и удостовери още един път, че се вършат стъпки по повод стадиона на " Левски ".

Преди дни страната задвижи въпроса по концесията за " Георги Аспарухов ".

" С моя заповед беше основана специфична комисия от представители на Министерството на младежта и спорта и Областна администрация на област София, която да изготви цялата процедура и подготвителни дейности за процедурата по отдаване на концесия. Работим по този проблем дружно с регионалната администрация, тъй че това да бъде осъществено в най-кратки периоди и да бъде обещано началото на процедурата за отдаване на концеси ", сподели министърът на спорта.

Лечева удостовери още, че има отделени средства и за подготвителна зала на федерацията по художествена гимнастика.

" Лично се убедихме в нуждата за такова спортно оборудване. Залата, в която националните тимове упражняват сега, е извънредно натоварена и фактически има нужда от нова. С министър Иван Демерджиев посетихме мястото, работи се доста интензивно първата копка да бъде направена в най-кратки периоди ", добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР