Държавата отпуска пари за строеж на многофункционална зала с 5200

...
Държавата отпуска пари за строеж на многофункционална зала с 5200
Коментари Харесай

Спортна зала с 5200 места в Стара Загора

Държавата отпуска пари за градеж на многофункционална зала с 5200 места в парк “Артилерийски ”. Това разгласи през днешния ден министър председателят Бойко Борисов при посещаване в Стара Загора, заяви starozagorci.com. По време на вчерашното последно за 2019 държавно съвещание са отпуснати 4,5 млн.лева.

" Парите са за началния стадий и пускане на всички процеси. В момента тече конкурс за планиране, който е координиран с Камарата на архитектите. Залата ще бъде с 5200 места и в нея ще може да се вършат всевъзможен тип мероприятия ", сподели кметът Живко Тодоров.

Все още не е ясно каква е нужната сума за построяването на залата, само че се чака да коства към 12-13 млн.лева. Кметът добави, че следва ремонт на пътя Стара Загора - Чирпан. Проектът е подготвен и е включен в програмата на АПИ.

" Трябва да се построи алтернативата на връзката на Стара Загора с Автомагистрала " Тракия " и когато стартира ремонтът и построяването на четирилентовия път към автомагистралата, да има от кое място да се минава ".

" Благодаря му за всичко, което направи за Стара Загора! За следващ път удържа на думата си ", обърна се градоначалникът Живко Тодоров към Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР