Държавата дa компенсира училищатаОще една година онлайн означава не криза,

...
Държавата дa компенсира училищатаОще една година онлайн означава не криза,
Коментари Харесай

Диян Стаматов, председател на СРСНПБ: Поредна година онлайн означава образователна катастрофа

Държавата дa компенсира учебните заведения
Още една година онлайн значи не рецесия, а просветителна злополука в цялостния є формат. Онлайн образованието би трябвало да завърши, без значение от спешните фактори. Това съобщи Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура (СРСНПБ) и шеф на столичното 119. учебно заведение.

“Драматични са резултатите от националното външно оценяване тази година. Ако и тази година преминем към онлайн среда с лекост, това значи не рецесия, а просветителна злополука в цялостния є формат. Този вид на образование изчерпа своите благоприятни условия още преди 1 година ”, разяснява Диян Стаматов пред БНР и добави, че цената на газа би трябвало да бъде обезщетена с приоритет за просветителните институции.

Директорът показа, че през последните години, когато се е налагало в учебното заведение, което управлява, да се понижава температурата в класните стаи по механически аргументи, това е водило “до доста съществени проблеми с родителите ”. Той посочи, че в учебното заведение температурата през зимата е 22-23 градуса и даде образец с европейски столици, които имат намерение да я смъкват до 19 градуса.

Най-вероятно това ще е проблем за всички софийски учебни заведения, тъй като “Топлофикация - София ” без подозрение има промени в температурния си режим, уточни още Стаматов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР