Дария Сологуб, директор по вноса на фирмата за търговия с

...
Дария Сологуб, директор по вноса на фирмата за търговия с
Коментари Харесай

Руснаците търсят алтернатива на европейските вина

Дария Сологуб, шеф по вноса на компанията за търговия с вино Fort, уточни опция за руснаците на виновността от Европа, съобщава РИА Новости .

Сологуб означи, че при ограничавания и закъснение на доставките е допустимо да се заменят нормалните италиански, испански или френски виновност с локални или виновност от Армения, Гърция, Чили, Аржентина, Турция и Сърбия. Според нея качеството на виновността от Армения е повишено доста през последните пет години, а съветските пенливи виновност също са близки по качество до просеко или кава и в това време печелят в цената.

Тя също по този начин предложи на руснаците да извърнат внимание на виновност от Сърбия, Чили и Аржентина. Вината от тези райони попадат в категорията на най-популярните в международната винена промишленост като жанр – Пино Ноар, Албариньо, Совиньон Блан, както и виновност в жанр натурал.

„ Ако приказваме за мощен алкохол, тогава производители от Европа, Близкия изток и Азия ще навлязат интензивно на пазара тук. Потребителите ще се интересуват да опитат уиски от Швеция, ром от Дания или джин от Исландия “, означи специалистът.

По-рано Дмитрий Исаченков, шеф по развиване на алкохолната компания Ladoga, предупреди , че вносът на алкохол в Русия може да спадне с към 40 % на годишна база заради наложените от Запада наказания и проблеми с логистиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР