Дарителят от столичния квартал Слатина, нарекъл себе си Мечо пух

...
Дарителят от столичния квартал Слатина, нарекъл себе си Мечо пух
Коментари Харесай

Мечо Пух от Слатина подари колата си на самотна майка-фотограф

Дарителят от столичния квартал " Слатина ", нарекъл себе си Мечо пух в обществената мрежа, избра на кого да подари автомобила си.

За желанието си той оповести в обществената мрежа преди седмица. Сред многото оферти, които заваляха незабавно, мъжът е избрал колата да получи самотна майка на две деца от Петрич, фотограф по специалност, която е на финала на второто си майчинство.

След като е взел решението Георги от кв. Слатина, който се крие под псевдонима Мечо пух, заяви във Facebook. Мъжът сподели и контракта за подаяние и разкри кой е щастливецът, който е взел ключовете от употребеното, само че изправно возило.

" Хриси от Петрич е майка на две деца, оправя се сама с развъждането им и с работата си като фотограф. С този ми жест тя ще има повече независимост, няма да е подвластна от непознати коли. Ще може да отиде на всички места когато и да е да прави фотосите си, с които да изхранва дребните си дечица. На отговора ми за какво да избера нея тя отговори следното:

" Ако получа колата, която подарявате, това ще ми помогне доста и в развиването ми като фотограф, тъй като ще мога да отделя пари за обективи, светкавици и други неща, които са ми нужни. След 2 месеца завършва майчинството ми, аз към този момент се връщам към специалността и възобновявам техниката си ", споделя Георги.

" Целта на този " обществен опит " не беше да намеря семейство в потребност, както множеството схванаха. А да я дам на някой, който ще му прави работа. Сега Хриси има независимост да работи повече и да уреди по-светло бъдеще на дребните ", разяснява избора си донорът.

И изяснява за какво е стигнал до такава степен, че да разгласява и контракта за дарението.

" Споделям това, с цел да няма повече въпроси дали е истина.

Истина е, бъдете положителни със себе си и с близките и в случай че всички се стараем да вършим по нещо положително всеки ден.....

Тук ще е Рая ❤️ ", въодушевява с думите и жеста си Георги или Мечо Пух от Слатина, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР