Dare to Scale е отличена за най-добрата акселераторска програма в

...
Dare to Scale е отличена за най-добрата акселераторска програма в
Коментари Харесай

Dare to Scale е отличена за най-добрата програма в наградите CESA

Dare to Scale е отличена за най-хубавата акселераторска стратегия в премиите CESA
Програмата за напредък на Ендевър, подкрепена от Пощенска банка, Софтуер Груп и ИАНСМП, беше наградена за втора поредна година на Централноевропейските стартъп награди CESA

За втора поредна година Dare to Scale беше отличена в категорията „ Най-добра акселераторска стратегия “ на Централноевропейските стартъп награди CESA за България. Програматаза напредък на Ендевър, осъществена с поддръжката на Пощенска банка, Софтуер Груп и ИАНСМП, е ориентирана към бизнесмени и бизнеси, които към този момент са минали ранната фаза на своето развиване и са при започване на разгръщане на активността си.

В тазгодишното издание на Dare to Scale участваха създателите на 12 компании от разнообразни промишлености и райони, в това число една компания от Скопие, Република Северна Македония. В продължение на 4 месеца, сред септември и декември, участниците в програмата минаха през профилирани образования и самостоятелни наставнически сесии, водени от мениджъри и бизнесмени от мрежата на Ендевър, измежду които Любомир Минчев (основател на Телелинк), Петър Иванов (изпълнителен шеф на АмЧам) и Александър Попов (сайт управител на Uber).

Заключителният Demo Day, проведен с медийното партньорство на Bloomberg TV, беше кулминационната точка от програмата Dare to Scale 2020. Събитието се организира напълно онлайн на 15 декември 2020 година, като участниците получиха опцията да показват своите бизнеси в границите на 4 минути пред 5-членно жури, формирано от одобрени имена, измежду които:
Петя Димитрова , изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка Калин Радев , създател и изпълнителен шеф на Софтуер Груп Бойко Таков , изпълнителен шеф на ИАНМСП Зорница Чугреева , съосновател на BGmenu (придобита от Takeway.com) Деян Витанов , сериен бизнесмен и съосновател на Chobolabs
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР