Дано по-скоро ние българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза

...
Дано по-скоро ние българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза
Коментари Харесай

Стефанов: Имаме безкрайно талантливи деца, на които не се дава шанс

" Дано по-скоро ние българите се отърсим от тази чуждопоклонническа болест и разберем, че в случай че желаеме да има славна България, и да има нови наслади за всички нас, почитателите на цяла България, ние би трябвало да гледаме в нашето стадо, тъй като имаме безпределно надарени деца, на които не се дава късмет, а се пробутват някакъв чужденци поради мениджърски или треньорски ползи ". Това разгласи президентът на Славия Венцеслав Стефанов на конференция в Пресклуб България преди началото на втория дял на шампионата.

Стефанов насочи рецензия към Левски, че отборът е избрал да организира зимната си подготовка в Дубай, макар че има съществени финансови усложнения. " Уважавам доста Станимир (Стоилов), единствено че в случай че Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си разреши всичкото това нещо - окей. Когато си на изкуствено дишане и в случай че не са почитателите, ти не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на страната, аз персонално нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си и еди-кой си. Те продадоха най-хубавия си футболист, за кои други приказват не знам. Аз си припомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня Левски на Наско, Боби и Гибона. Сваляш шапка на този Левски. Това, което виждам в този момент, не е нито Левски, нито ЦСКА, това е едно сходство на Лудогорец, които събират хикс футболисти от прът и въже и ги вършим надали не национални герои ", сподели Стефанов.

Босът на " белите " разяснява и обстановката със стадионите в Пловдив, чиято реставрация дълго време не може да бъде приключена. " Знаеш ли какъв брой малко ме интересува Пловдив? Пловдив кацнаха на гребена на вълната, хванаха Борисов и той им даде някакви пари. Ако на Славия дадат 37 милиона лв., аз пред всички се подписвам, че за една година ще направя подобен гиздав стадион, че просто ще пеем. Всичко е до това по какъв начин се ръководят средствата. 37 милиона... както се дават на Ботев и Локомотив, че Пирин, Славия, Локомотив, Берое - хайде Берое бяха на социалистическо угояване 10-15 години. Ама Спартак Варна, Черно море, Ботев Враца, Етър - ние не сме ли хора? Не може за един да има, за различен да няма ".

Стефанов изрече мнението си и по тематиката за нов Национален стадион. " Трябва да бъде в София. Какво значи Национален стадион в Чешнегирово или Хасково? Когато идват националните тимове, кацат в София, няма да кацнат в Разград. Не е мястото на Националния стадион в Пловдив, Варна или Пазарджик, всички национални игрища са в столицата ".

В първия си формален мач за новата година Славия ще посрещне Пирин в понеделник, 13-ти февруари, от 17:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР