Данните на разузнаването на САЩ показват, че Китай се надява

...
Данните на разузнаването на САЩ показват, че Китай се надява
Коментари Харесай

Русия и Китай във война на американска територия

Данните на разузнаването на Съединени американски щати демонстрират, че Китай се надява президентът Тръмп да загуби изборите през ноември, а Русия се е съсредоточила върху това да вреди на репутацията на Джо Байдън, претендента на демократите за президент, съобщи ДПА.

" По наши оценки Китай избира Тръмп, който Пекин счита за непредсказуем, да не бъде избран отново ", сподели Уилям Еванина, шефът на американския Национален център за контраразузнаване и сигурност.

Москва " употребява редица ограничения, с цел да очерня на първо място " Байдън, който е някогашен вицепрезидент на Съединени американски щати. " Някои свързани с Кремъл лица също по този начин се стремят да подкрепят кандидатурата на президента Тръмп в обществените мрежи и по съветската телевизия ", добави Еванина.

Според същия разбор на американското разузнаване Иран е заинтригуван от това да навреди на демократичните институции в Съединени американски щати и да отслаби Тръмп предвид на това, че Техеран упреква настоящия президент на Щатите за настоящия санкционен режим.

Еванина даде обещание да продължи да държи обществеността в течение поради все по-наближаващата дата на изборите.

През 2016 година Русия беше упрекната, че се е намесила съществено в американските избори, с цел да навреди на възможностите на тогавашния претендент на демократите за Белия дом Хилари Клинтън и да подкрепи републиканеца Тръмп.

Кремъл отхвърли всякакво присъединяване в манипулиране на изборите в Съединени американски щати.

Помолен да разяснява обявените от Еванина изводи на контраразузнаването, Тръмп съобщи следното на снощната си конференция в Ню Джърси: " Ще ги следим всичките, би трябвало да бъдем доста деликатни ".

Президентът на Съединени американски щати добави, че съгласно него и Русия, и Китай, и Иран желаят той да загуби изборите, съобщи Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР