Данило Дончич, старши треньроът на Локомотив (София), остана доволен от

...
Данило Дончич, старши треньроът на Локомотив (София), остана доволен от
Коментари Харесай

Дончич: Трябваше да бием

Данило Дончич, старши треньроът на Локомотив (София), остана удовлетворен от метода, по който отборът му игра против Левски при равенството 2:2. Наставникът даже уточни тъкмо този дуел като най-хубавия под негово управление.

" Усеща се като триумф. Трябва да се каже, че изиграхме най-хубавия си мач, откогато съм тук. Раздадоха се оптимално от първата минута и не заслужавахме да паднем, а дори да бием. И статистиката, и видяното на терена го потвърждава. Можем да съжаляваме за пропуските.

" Левски е класен противник и може да вкара от половин състояние. Ние се раздадохме до последната минута, а тази точка ще ни вдигне доста морала преди последните две срещи. Изпуснеш ли, съперникът санкционира, това се случи и на нас. Нашите момчета имаха вяра до последната минута, че можем да измъкнем положителен резултат. Показахме, че можем да играем добре с огромните тимове, само че не взехме точки. Днес това е справедливо. Ако продължаваме по този начин, няма да имаме проблеми и за какво да не сме в средата на класирането. "

" Говорих с Димитър Митков доста. Аз самият бях нападател, обясних му, че би трябвало да играе по малко по-различен метод. Шегувах се, че би трябвало да е като Бензема. Радвам се, че в този момент вкара.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР