Даниъл Крейг и Хавиер Бардем стават близки приятели по време

...
Даниъл Крейг и Хавиер Бардем стават близки приятели по време
Коментари Харесай

Хавиер Бардем изскочил от торта, за да изненада Даниъл Крейг

Даниъл Крейг и Хавиер Бардем стават близки другари по време на фотосите на кино лентата " 007 Координати: Скайфол " от поредицата за Джеймс Бонд през 2012г. Добре знае се, че когато двама популярни артисти се сдружат на снимачната площадка, това е за цялостен живот. A здравословната доза възприятие за комизъм ги следва по петите във всяко момчешко палавщина. Наскоро Хавиер Бардем разказа как е изскочил от торта, облечен като " момиче на Бонд ", за рождения ден на Крейг пред Variety.

" Да изскочиш от тортата... Трябваше да съм момичето на Бонд онази нощ и, Бог ми е очевидец - бях ", споделя Бардем за занимателната история.

За това паметно събитие спомага фактът, че двамата артисти са родени през един ден. Рожденият ден на Хавиер е на 1 март 1969 година, а този на Крейг - на 2 март 1968 година Двойният рожден ден се трансформира в повод за общо празненство.

На Бардем напълно по хлапашки му хрумва да изскочи от тортата с рокля на " момиче на Бонд ".

" Изпях " Честит рожден ден " в най-хубавата си реплика на Мерилин Монро ", споделя с гордост  испанецът.

По всичко наподобява, че по време на фотосите на " 007 Координати: Скайфол " Бардем и Крейг са били в стихията си, тъй като възприятието им за комизъм е на задоволително високо равнище, с цел да се припознаят като другари. Бардем даже акцентира, че не знае по какъв начин Крейг съумява да се майтапи по толкоз нехаен метод, макар ежедневното напрежение.

" Защото за мен, нещото, което блокира първо, когато си нервозен, е възприятието за комизъм ", споделя испанецът.

Още едно доказателството, че момчетата в никакъв случай не порастват. Те постоянно гледат на света с въодушевени очи и усмивка, тъй като са уверени, че могат да реализират всичко с щипка въображение. А ние сме сигурни, че в това се крие и най-големият им сексапил.
10 страхотни части от филмите за Джеймс Бонд
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР