Дамите от 4Magic представиха най-новия си хит ХО ХО“. Освен

...
Дамите от 4Magic представиха най-новия си хит ХО ХО“. Освен
Коментари Харесай

4Magic с нов летен хит

Дамите от 4Magic показаха най-новия си шлагер „ ХО ХО “. Освен заглавие на песента, това е и абревиатура за целувки и обятия, която се употребява при връзка в чат. „ Една от главните хрумвания на текста е, че в обществените мрежи всички са доста готини и занимателни, само че в действителността нещата много постоянно наподобяват по напълно друг метод ”, споделят Елия, Валя, Никол и Елеонора.

Това е вторият сингъл на 4Magic, който е основан по време на интернационалния  творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp. Предишното им парче „ Вселена “ се трансформира в супер шлагер и оглави класацията за най-излъчвана българска музика в радио и телевизионния ефир в продължение на 17 поредни седмици.

„ XO XO ” се ражда в едно от мобилните студиа в планината, където в екип влизат Никол от 4Magic и близката другарка и колежка на девойките от групата - Ева Пармакова, дружно с продуцентите Ерик Бернхолм, Туджи Кешткар и Инга.

„ С това парче искахме да се обърнем към тези девойки, които в миналото са се чувствали подценени или излъгани в връзките си, с цел да им вдъхнем кураж и да им напомним, че женската мощ не е за подценяване “, споделя групата.

Видеото към „ XO XO ” e тъкмо в стила на 4Magic – цветно и игриво, а в него девойките показват положителни танцови умения. Клипът е сниман в Софийската градска художествена изложба със съдействието на Столична община и под режисурата на Павлин Иванов – Bashmotion.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР