Дамите, които искат да стегнат фигурата си, а не желаят

...
Дамите, които искат да стегнат фигурата си, а не желаят
Коментари Харесай

Вталяване с игра на скуош

Дамите, които желаят да стегнат фигурата си, а не желаят да се подлагат на диети, няма да сбъркат, в случай че вместо с фитнес се захванат със скуош.

Този ракетен спорт бе подреден преди всичко за най-здравословен от списание Forbes. Изданието разгласява отчет, в който са съпоставяни спортове от разнообразни категории.

Те са били оценени по сърдечна активност при игра, еластичност, мощ, устойчивост и не на последно място заплаха от контузии и

пострадвания.

Играта се практикува в затворено помещение. В нея се употребяват както стените, по този начин и подът. Целта е топката посредством рикошет в страничните или задната стена да се изпрати към предната.

Разиграването продължава, до момента в който някой от играчите не допусне неточност или не се отсъди нарушаване.

Не е наложително да сте доста положителни играчи, с цел да постигнете задачата да стопите непотребните кила. Самото бягане по игрището без спиране един час, е задоволително за тялото ви да изгори оптимален брой калории.

Наименованието скуош идва от британски и безусловно значи сплесквам, смачквам. Играта е измис лена преди около150 години в британските затвори. Пандизчиите се разсейвали, като удрят парцалена топка в стените с дървени пръчки и хилки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР