Дали защото лятото наближава, или просто онова, което виждате в

...
Дали защото лятото наближава, или просто онова, което виждате в
Коментари Харесай

Мечтаното тяло в 6 стъпки

Дали тъй като лятото наближава, или просто това, което виждате в огледалото, не ви се нрави, от време на време у вас се поражда предпочитание за смяна. Последната нормално е обвързвана със събаряне на някой различен непотребен кг.

Е, имаме добра вест за тези от вас, които обмислят да поработят върху себе си - известна диетеложка споделя тайните на съвършеното тяло и по какъв начин е допустимо да го реализираме в 6 стъпки. Ето ги и тях:

 Мечтаното тяло в 6 стъпки

1. Трябва да знаете към какво се стремите – коя е вашата заветна цел. Трябва твърдо да решите, че желаете да влезете във форма и да деянията волята си, с цел да вървите по този път. Имайте ясна визия на това, което желаете, визуализирана в съзнанието ви;

2. Трябва да консумирате здравословни и натурални артикули – несъмнено, става дума за плодовете и зеленчуците. Ограничете модифицираните храни, пастата, сладкишите, тестото и захарта.

3. Трябва да внимавате за кръвната си захар – с изключение на за топенето на мазнини тя е значима за действието на целия организъм. Стремете се да поддържате естествените ѝ равнища, като се храните постоянно с подобаващите артикули. Смело може да заложите на зеленчуци, сушени плодове, семена, ядки, хумус и други потребни храни;

4. Трябва да приемате повече храни, богати на фибри – те са един от най-важните детайли, от които организмът се нуждае, с цел да бъде здрав и цялостен с сила.

 Мечтаното тяло в 6 стъпки

5. Трябва да се научите да се справяте със напрежението – колкото и да е мъчно. Последният би могъл да навреди както на душeвността, по този начин и на физиката ви, а оттова и на фантазията ви за съвършено тяло. Щета, породена точно от стрес, би могло да бъде струпване на мазнини в коремната област, което от своя страна да докара до други проблеми. Срещу него ще ви помогне йогата, медитирането, разходките на чист въздух, хубавата музика и забавната книга.

6. Трябва да се движите повече – въпреки всичко, с цел да свалите непотребните килограми би трябвало да изразходвате сила и да имате добра физическа интензивност. Ето за какво, ползвайте колкото се може по-рядко автомобила си, радвайте се на времето на вън и изберете по-дълъг маршрут за прибиране до у дома.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР