Дали посланията на Костадин Костадинов целят да създадат разделение в

...
Дали посланията на Костадин Костадинов целят да създадат разделение в
Коментари Харесай

Слави Василев: Възраждане се опитва да предизвика изкуствено разделение

Дали посланията на Костадин Костадинов целят да основат разделяне в обществото, с цел да се легитимира съществуването на неговата партия или пък той следва разказ, основан от Москва. Този въпрос провокира спор в ефира на Euronews Bulgaria сред политолозите Цветанка Андреева и Слави Василев. Според Василев " Възраждане " се пробва да провокира изкуствено разделяне, до момента в който Цветанка Андреева изрази мнение, че той копира съветски опорни точки.

" Той следва модел на държание, което е обвързвано с различен вид еднаквост на България. Да, има полезности, и те са свързани с европейската еднаквост на България. България е европейска страна, тя не може да се асоциира с проевразийски или съветски „ мир “, който желае инвазивно да нахлуе, в това число в наши територии " разяснява
Цветанка Андреева.

" Това са нелепости. Говорите нелепости в ефир. Никой не желае да влиза в България, това е един подправен разказ, който се употребява, с цел да се ознаменува някакво опълчване. „ Евроатлантически полезности “ не значи безусловно нищо " реплекира я Слави Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР