Дали имате развито шесто чувство? Много е вероятно. Някои експерти

...
Дали имате развито шесто чувство? Много е вероятно. Някои експерти
Коментари Харесай

5 признака, че имате развито шесто чувство

Дали имате развито шесто възприятие? Много е евентуално. Някои специалисти са уверени, че шестото възприятие е присъщо на целия човешки жанр, само че с софтуерния взрив тези качества закърняват.

Шестото възприятие е опцията за усещане оттатък естествените 5 сетива. Всъщност, в случай че би трябвало да сме изцяло точни, съществуват доста повече от 5 човешки сетива, да вземем за пример способността да усещаме промени в температурата на околната среда. Учените пресмятат, че имаме към 21 и повече сетива, само че въпреки всичко шестото възприятие е по-особено. То може да се демонстрира по разнообразни способи – с него можем да предусещаме какво ще се случи, да усещаме заплаха, да долавяме неща, невидими за останалите…

Дали притежавате шесто възприятие? Проверете в този момент:

Настръхване: Най-явният симптом за мощно шесто възприятие е да разпознавате по кое време ви дебне заплаха. В такива моменти може да ви настръхнат косъмчетата на ръцете или да усещате присвиване в стомаха. Никога не подценявайте шестото си възприятие и бързо се измъкнете от мястото или обстановката, в която се намирате.

Недоверчивост към непознати: Ако таман сте се срещнали с някого, само че имате неприятно предусещане, евентуално шестото ви възприятие се е активизирало и желае да ви предизвести. На подсъзнателно равнище към този момент ви е ясно, че този човек може да е рисков. Ако пък внезапно сте мощно привлечени към някого и усещате невероятна прочувствена непосредственост, може би сте срещнали сродна душа.

Лошо предусещане: Понякога мозъкът ни просто ни споделя да тръгнем по различен път, да не вървим на даден ваучър, да се качим на различен рейс или просто имаме чувството, че нещо ще се случи. Най-вероятно интуицията ви е вярна.

Необяснимо познание: Случвало ли ви си е просто да знаете даден отговор, без да имате нужните знания и без да знаете за какво. Просто виждате въпроса, четете отговорите и нещо от вътрешната страна ви споделя – „ този е! “. А от време на време успявате да уцелите отговора и без да са дадени вероятни разновидности. Това шесто възприятие е доста потребно при решение на проби и по тази причина нормално е най-добре да се придържате към първия отговор, който е изникнал в главата ви.

Чувате гласове: Да, чуването на гласове може да е симптом за психическо заболяване, само че от време на време е просто вашата вътрешен глас, която желае да ви предизвести. Ако от време на време един глас ви нашепва да не вършиме нещо или пък да постъпите еди-как си, вие чувате вашето подсъзнание.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР