Дългоочакваното излизане на филма на Тери Гилиъм "Човекът, който уби

...
Дългоочакваното излизане на филма на Тери Гилиъм "Човекът, който уби
Коментари Харесай

Скандален филм може и да не види бял свят

Дългоочакваното излизане на кино лентата на Тери Гилиъм "Човекът, който умъртви Дон Кихот " по екраните е сложено под подозрение, заяви Contactmusic.

Седемдесет и седем годишният сценарист и режисьор най-сетне сподели кино лентата си в границите на кинофестивала в Кан предишния месец след няколкогодишни правосъдни разправии, само че почналата нова правосъдна борба може да значи, че "Човекът, който умъртви Дон Кихот " в действителност в никакъв случай няма да се появи по екраните.

Парижки съд постанови, че правата над кино лентата се имат от продуцента Пауло Бранко, а не от Гилиъм. Следователно в този момент Бранко би трябвало да реши дали филмът да излезе по екраните.



Преди началото на кинофестивала в Кан той разясни, че показал здравомислие, предоставяйки на уредниците "изключителното право " да покажат "Човекът, кой умъртви Дон Кихот " с присъединяване на Адам Драйвър.

Бранко въпреки всичко настоя, че решението няма нищо общо с други проблеми, свързани с появяването на кино лентата по екраните. "То не е в прорез с други решения, които към този момент бяха взети и ни дават правата над кино лентата ", означи той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР