Дългоочакваният специален епизод на култовия сериал „Приятели“ - „Приятели: повторно

...
Дългоочакваният специален епизод на култовия сериал „Приятели“ - „Приятели: повторно
Коментари Харесай

Тук е първият трейлър на завръщането на Приятели

Дългоочакваният специфичен епизод на паметния сериал „ Приятели “ - „ Приятели: наново събиране " (Friends: Reunion), към този момент има и първи филмов откъс. Видеото беше пуснато от платформата HBO Max на 19 май и единствено за часове беше гледано от близо 5 милиона души. Актьорите от най-обичания сериал също пуснаха видеото в профилите си в обществените мрежи.

В филмовия откъс с дълготрайност към две минути виждаме обичаните на генерации герои – Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Чандлър и Джоуи, само че 17-години по-късно.

Чуваме и някои от най-популярните реплики от поредицата, като „ 18 страници – от двете страни “ (описанието на писмото, което Рейчъл написа на Рос при един от опитите им да се съберат след една от разделите им), напомня Дарик.

Разбира се, дискутира се и най-важният въпрос в „ Приятели “ – Бяха ли скъсали Рос и Рейчъл или бяха в отмора.

В специфичния епизод ще забележим и над 15 гост-звезди, измежду които са някогашни членове на екипа, като Том Селек (Ричард) и Маги Уилър (Джанис). Други известни посетители ще са Джъстин Бийбър, Кит Харингтън, Дейвид Бекъм, Кара Делевин, Синди Крауфорд, Лейди Гага.

Комедийната поредност „ Приятели “ започва през 1994 година и бързо се трансформира в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те години. Ситкомът и през днешния ден е една от най-гледаните продукции в международен мащаб.

Сериалът завърши през 2004 година, след 10 сезона, 236 епизода, шест награди Еми и един Златен глобус.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР