Дългоочакваният момент настъпи. Директните елиминации на Световното първенство по футбол

...
Дългоочакваният момент настъпи. Директните елиминации на Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Световно по футбол НА ЖИВО: Франция - Аржентина

Дългоочакваният миг настъпи. Директните елиминации на Световното състезание по футбол 2018 стартират от през днешния ден. В първия мач един против различен се изправят посочените за два от главните 6 кандидата за купата преди конкуренцията - Франция против Аржентина.
Битката сред " петли " и " гаучоси " е планувана за 17:00 часа българско време. Срещата е на стадиона в Казан, а вие можете да следите борбата Франция - Аржентина НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG .
Ситуацията в двата тима е радикално друга. Франция не убеди с представянето си в груповата фаза, само че остана впечатлние, че селекцията на Дидие Дешан пести сили за елиминациите. Въпреки проблемите на терена обаче, Франция взе своето против Австрали (2:1), Перу (1:0) и Дания (0:0) и свети най-много със солидна отбрана, основаваща се на Рафаел Варан, Самюел Умтити и Н`Голо Канте.
Аржентина, отпред с Лионел Меси стигна трагично до 1/8-финалите. " Гаучосите " изгубиха от Хърватия, записаха тъждество с Исландия и победиха Нигерия в последния мач. Ди Мария е в доста слаба форма, а любимецът на треньора Максимилиано Меса се показва отчайващо, макар че се употребява с цялостно доверие. Проблем е схемата 4-2-3-1, която Сампаоли продължава да постанова, тъй като с нея не залага на мощните качества на Меси. Има проблеми сред играчи и селекционер, а Хавиер Масчерано не се оправя по никакъв начин добре в разбиването на офанзивите на съперника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР