Дългоочаквани заглавия, различни истории в различни жанрове, звездни актьорски състави

...
Дългоочаквани заглавия, различни истории в различни жанрове, звездни актьорски състави
Коментари Харесай

9 филма, които не трябва да пропускате през декември

Дългоочаквани заглавия, разнообразни истории в разнообразни жанрове, звездни актьорски сформира - това ни чака на екрана през декември. 

Филми на Уди Алън, Тод Хейнс и Стефан Командарев. И още - Джони Деп, Итън Хоук, Тимъти Шаламе, Майкъл Фасбендър, Кевин Бейкън и страхотните Натали Портман, Джулиън Мур, Джулия Робъртс, Оливия Колман...  

Ето какво ще гледаме в идващите седмици! 

" Жан дю Бари: Фаворитката на краля "

Филмът , с който се откри филмовият фестивал в Кан, получи възторжени седемминутни аплодисменти през май. Джони Деп беше очевидно разчувствуван и като че ли не можеше да повярва.  Режисьорката и звезда на филма Майвен льо Беско също.

Това е историята на срещата сред френския крал Луи XV и младата някогашна куртизанка, надхвърлила упованията на заобикалящите я благородници. Освен Деп, който за първи път играе на френски език, в функциите на Жана Воберние и персонажите от двора на краля се превъплъщават самата Майвен и именити френски артисти като Бенжамен Лаверн, Мелвил Пупо, Пиер Ришар и Паскал Грегори. Заснет на кинолента и измежду разкоша на двореца Версай, филмът наблюдава Жан,  момичето без генезис, което става любимка на краля.  

По кината от 1 декември.

И една драма, примесена с комедия...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР