Дълго се чудех дали да напиша нещо по темата за

...
Дълго се чудех дали да напиша нещо по темата за
Коментари Харесай

Първи депутат коментира Петков и извършеното убийства, размаза го както кортежът му жертвата

Дълго се чудех дали да напиша нещо по тематиката за злополуката с колата на НСО, която возеше Кирил Петков и починалия жител на пътя. Няма никакво значение в тази ситуация дали цивилната кола е спазила правилника за придвижване по пътищата или пък колата на НСО се е движела голословно бързо /както обикновено/. Изуми ме реакцията на политическите лица, които се возеха в нея.
За несъответстващите реплики на ПРа няма и да приказвам, той сподели достътчно и за себе си като човек, снимайки умрелия жител на пътя.
Но, признавам си, това което изясни К. Петков в действителност ме изуми. Милия, видите ли, бил застрашен и по тази причина НСО му назначили защита. Вярно ли бе, човек. Абсолютна безочливост е да ползваш държавен запас под каквато и да е форма по време на предезборна акция. Ако се чувстваш застрашен – качи се в твоята кола с няколко от ПП-бабаитите, които се репчеха от самото начало в залата на Народно събрание, те ще те пазят. Даже може и съответни оферти да дам. Или пък, господин Петков, може да си стоите в къщи, с цел да не се подлагате на непотребен риск.
Знаете, че по време на предизборна акция всички длъжностни лица излизат в неплатен отпуск и никой не може да употребява държавен запас. Нещо повече, на депутатите им беше неразрешено да употребяват колите на Народно събрание, даже и за публични цели като визити на всевъзможни държавни мероприятия – по този начин е и редно да бъде.
И с цел да избегна провокативни мнения ще кажа, че от първия ден, в който Парламентарната група на Има Такъв Народ ме уточни за зам.-председател на Народно събрание и управлението беше гласувано в зала, всеки месец подписвам отвод от прилагане на НСО. Смятам, че съм естествен жител и без значение, че постоянно има риск от нечия експанзия, минимум от лумпените на пътя, то това е вярното държание.
От профила във фейсбук на Андрей Чорбанов, народен представител от Има Такъв Народ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР