Да успееш, нужно е да вярваш и да не се

...
Да успееш, нужно е да вярваш и да не се
Коментари Харесай

Помни, че големите успехи в живота са резултат от постоянство и вяра в себе си!

Да успееш, нужно е да вярваш и да не се отказваш!

Пробив

Една от аргументите да се фокусираме върху концепцията да правиш дребни крачки към огромните си цели, вместо да даваш цялостен напред, е следната: знаем, че огромните пробиви в живота идват вследствие на неизменност и насъбрано ускоряване във всички четири крайъгълни камъка. Ето ги стъпките в тази посока:

  1. Мигът на проблясък. Когато за първи път осъзнаваш нещо – като да вземем за пример какъв брой калории консумираш дневно.
  2. Мигът на успех . Когато си подхванал дейности и искаш да празнуваш. Може да е първият път, когато си пробягал цяла миля без да спираш, и ти се желае да изкрещиш „ Йе-е-ха-а! “.
  3. Моментът на пробив. Когато си навързал задоволително малко стъпчици, построени от проблясъци и триумфи, и си почнал да обръщаш решаващите фактори на своя страна. Сега към този момент на процедура ти е обезпечено, че наближаваш Момент на пробив. Той може да пристигна, когато си постигнал задачата си да свалиш 20 кг и към този момент живееш здравословно. Може а е, когато изглеждаш ужасно на сватбата си. Или както беше в моя случай – може да е персонална повратна точка, когато всички аспекти от програмата ти стартират да работят в синхрон. Моментът на пробив е нещо, което може да издигне целия ти живот до ново ниво, позволявайки ти да се радваш на преживявания, които преди не би повярвал, че са вероятни.

Искрата – Крис Дауни, hayhouse.com/authorbio/chris-downie

Издателство: Сребърно звънче, srebarnozvanche.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР