Да се направи пълна проверка на служебното правителство на концесията

...
Да се направи пълна проверка на служебното правителство на концесията
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ще поискам пълна проверка на служебното правителство за концесията на"Росенец"

Да се направи цялостна инспекция на служебното държавно управление на концесията на пристанище " Росенец ", дадена на съветската компания " Лукойл Нефтохим ". Това сподели депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров пред Българска национална телевизия.

По-рано денем стана ясно, че ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи ще внесат ремонти в Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения. Те ще са предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна, признат при започване на 2023 година от предходното Народно заседание. Той визира използването на възбраните и дерогациите за съветски петрол и нефтопродукти. С тези ремонти става допустимо прекратяването на концесията да стане единствено за месец, без да се желае утвърждение от Еврокомисията

Има два огромни гафа на президента Румен Радев и неговите служебни държавни управления. Единият е, че през октомври вследствие на правилник на Европейски Съюз, който касае глобите против Русия, е трябвало сходни концесии да бъдат прегледани и прекъснати. Той тогава без публичен спор и да осведоми Народното събрание са поискали изключение за " Росенец ". Нарочно Радев и неговото държавно управление не са поискали мнението на Народното събрание, безапелационен бе Димитров.

Имам въпрос към Радев - какъв е ползата на страната - тези пристанища да бъдат под държавен надзор, попита още Димитров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР