Да се храниш здравословно, правилно и умерено изглежда възможно само

...
Да се храниш здравословно, правилно и умерено изглежда възможно само
Коментари Харесай

В офиса трупаме тлъстинки

Да се храниш здравословно, вярно и умерено наподобява допустимо единствено за хора, които нямат различен ангажимент, с изключение на да се наблюдават какво ядат.

Останалите, изключително тези, които работим в офиси, позволяваме всеки ден едни и същи неточности: четем материали за диети и намаляване и се чудим за какво всеки сезон номерът на облеклата ни пораства.

От този обаян кръг обаче има излаз – просто не допускайте най-фаталните неточности в храненето. Ето кои са те:

Не закусвате

Оправданията " Нямам време заран да се разправям и със закуски ", не са от изгода за фигурата ви. Трябва да хапнете нещо, с цел да можете да изкарате до обяд.

Ако не ви се занимава с приготвянето на сандвичи у дома, изяжте най-малко едно кисело мляко. Добавете и една ябълка към 10 часа. За закуската не е нужно да прекарате до печката два часа. Нарязана шунка, кашкавал и нарязан самун продават на всички места.

Само би трябвало да ги подредите едно върху друго и да вместите потреблението им сред кафето и потъването в работа.

Обядвате късно

98% % от дамите, са склонни първо да " умрат от апетит " и чак след това да се сетят, че би трябвало да се обядва. Това води след себе си злокобно преяждане на обяд, нарушение на ритъма на тялото или усвояване на безчет калории под формата на бисквитки, вафлички и други. Излизането за обяд би трябвало да го планирате по този начин, че да съответствува с началото на огладняването.

Вечеряте обилно

Съвсем разумно, откакто не сте закусили и сте обядвали към 15.00 ч., идва ред на чаканата с неспокойствие вечеря. Тя се трансформира в цялостна гастрономична оргия.

Вечерята у дома е един от дребното моменти, в които имате време да обърнете внимание на фамилията си, само че можете да сторите това и освен тъпчейки се.

Успеете ли да сложите ред в храненето си като избегнете тези най-най-основни неточности, като по знамение едни 3 кг ще изчезнат от вас в границите на месец.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР