Да разделяш хората на почтени и непочтени когато се върши

...
Да разделяш хората на почтени и непочтени когато се върши
Коментари Харесай

Москов: Да разделяш хората на почтени и непочтени е за девически клуб

" Да разделяш хората на честни и нечестни когато се прави работа е забавно занятие, само че то е за девически клуб, извращение в политически смисъл. Изглежда, че нямат ясна цел. И Корнелия Нинова ми наподобява честна, само че не можем да създадем нищо дружно, тъй като е част от " лявото ". В новия политически план се вижда въздействието на Румен Радев ". Това съобщи пред Петър Москов от КОД.

Вчера бе записано „ Национално обединяване на десницата ", състоящо се от „ Републиканци за България “ и КОД. Той разяснява и тематиката за вота.

" Трябва мощна осведомителна акция за изборите. Абсолютно уверен съм, че има благоприятни условия да се манипулира вота - както машинно по този начин и с хартиени бюлетини ", акцентира Москов.

По думите му за КОД доста значими са две неща - композиция сред дясно консервативно и ляво демократично ръководство, а публичната правдивост да минава през саниране и лечение на неизвършеното разкъсване на комунистическата олигархия и днешния политически и обществен живот.

" Не се срамим да заявим, че сме десница, недъзите на предните парламенти се състояха в неприсъствието на смислена десница. Ако Демократична България и ГЕРБ могат да заявяват мощно лустрационно законодателство, може да водим диалози с тях, само че те не могат, тъй като имат терзания и боязън ", счита Москов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР