Да поставим ГЕРБ и ДПС в карантина от политическата власт,

...
Да поставим ГЕРБ и ДПС в карантина от политическата власт,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Да поставим ГЕРБ и ДПС в карантина, защото са тежко заразени с корупционния вирус

Да сложим ГЕРБ и Движение за права и свободи в карантина от политическата власт, тъй като са тежко инфектирани с корупционния вирус.

Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в изявление за Би Ти Ви. Той акцентира, че главен приоритет пред него и съпартийците му за идните парламентарни избори е да отстранят ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта, да спрат корупцията и да модернизират институциите. За задачата ще търсят поддръжка от всеки, който поддържа програмата им, събрана в 12 съществени точки.

" Пожелавам триумф на " Изправи се! Мутри вън! ". Надявам се да можем да работим с тях в Народното събрание. Бихме работили още с сътрудниците, които поддържаха митингите предходната година, тъй като имаме общи цели с тях ", добави Иванов.

Той акцентира, че правосъдната промяна продължава да бъде основна за развиването на страната. Именно поради това не се е отказал от нея и даже я дефинира като " своя политическа биография, която ще довърша сигурно ". Именно Иванов се опита да прокара промяната по време на мандата си като министър на правораздаването във втория кабинет на Бойко Борисов, само че откакто не получи поддръжка, напусна поста.

Според него в " Демократична България " " няма подводници, които не знаем от кое място са се появили ". Иванов добави, че партията подсигурява " правда и независимост " и бърза рационализация на всички основни браншове.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР