Да отпаднат ограниченията и помощта за бизнеса при условията на

...
Да отпаднат ограниченията и помощта за бизнеса при условията на
Коментари Харесай

Ключово предложение за бизнеса. Ето условията

Да отпаднат рестриктивните мерки и помощта за бизнеса при изискванията на задоволително висок % на имунизация на популацията. Това се договориха сътрудниците в частта по договарянията за икономическата политика на новото държавно управление.

Лидерът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков съобщи:

„ Това със затварянето, стартирането, заплащането на едни обществени пари – би трябвало да престанат тези талази. Не може на всяка вълна да ощетяваме бизнеса. От друга страна да плащаме едни запаси, които са лимитирани – вместо да ги вкарваме в някакви целеви капиталови политики, просто да компенсираме обстоятелството, че не сме съумели осведомено, добре задоволително, че единственият метод да се спасим оттук насетне е посредством имунизация. Разбира се, с правото на избор, само че осведомен избор “.

Преговарящите групи на политическите сили, които ще се опитат да сформират кабинет, се договориха още минималната работна заплата да се дефинира като % от междинната за страната.

Да отпаднат рестриктивните мерки за бизнеса, само че против задоволителен брой имунизирани, предложиха в сферата " Икономика " на собствен ред от " Демократична България ".

Според Георги Ганев това е постижимо до края на първото тримесечие на идната година:

" Което по наши сметки значи да се удвои темпът на имунизиране от 20 000 на 40 000 индивида дневно, т.е. да се отиде към над 200 000 на седмица "

От " Демократична България " оферират още преструктуриране на държавните предприятия.

Представителите на " ИТН " предложиха да отпаднат делегираните бюджети в системата на образованието и да се преразгледат квотите във висшите образователни заведения.

От Българска социалистическа партия още веднъж обявиха, че имат подготвена визия за икономическата политика, която цели стопанска система на знанието и на високата добавена стойност. Димитър Данчев дефинира акцентите:

" Винаги сме били водени от желанието за стопански напредък, увеличение на приходите на българските жители, както и нов метод за нововъведения и консолидиране на образованието с стопанската система, науката и технологиите, поощряване на вложенията, битка с корупцията, поддръжка за дребния и междинния бизнес и дейно ръководство на държавните сдружения. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР