Да откриете правилния човек, с когото да останете щастливи, понякога

...
Да откриете правилния човек, с когото да останете щастливи, понякога
Коментари Харесай

Три признака, че сте в грешната връзка с грешния човек

Да откриете верния човек, с който да останете щастливи, от време на време се оказва доста сложна задача. Изборите, които вършим в живота си, в доста случаи се оказват неверни. По-лошото е, че не всеки път съумяваме да осъзнаем това в точния момент, с цел да спрем да хабим старания, продължавайки да стоим в неверната връзка с неверния човек. Кои са признаците, че сте в неверната връзка и е време да я прекратите?

Никой от двамата не се старае
Една от най-старите и постоянно годни истини за връзките е, че любовта сама по себе си не е задоволителна. Необходимо е и двамата сътрудници да се стараят, с цел да развиват и съхраняват връзките си. В противоположен случай връзката се изчерпва или просто в даден миг осъзнавате, че въобще не сте щастливи в нея. Отговорност и на двамата е да бъдете отворени един към различен, да сте подготвени да вършиме взаимни отстъпки, да се подкрепяте и почитате, да израствате дружно. Малките жестове, признанията, благодарността, честната връзка са значими. Ако не се стараете във връзката си и не полагате старания за нея ще бъде доста разочароващо в един миг да осъзнаете, че сте се изгубили. Ако сътрудникът ви не се старае да ви прави щастливи, значи сте в неверната връзка. Ако и вие нямате никаква мотивация и предпочитание да го вършиме, това е още по-явен знак, на който да обърнете внимание.

Чувствате се изтощени от връзката
Ако сте почнали да се чувствате безпределно изтощени от непрестанните разногласия, спорове и борби, в които и двамата желаете да излезете спечелили, това е явен червен байрак. Ако не успявате да достигнете до консенсус по значимите въпроси и постоянно се блъскате в една и съща стена, вие сте в неверната връзка с неверния човек. Точният за вас сътрудник ще ви схваща, ще приема мнението ви и ще се старае да намира златната среда в разногласията, както и вие по отношение на него.

Отношенията ви карат да сте комплицирани
Смесените сигнали могат да са объркващи, само че би трябвало в действителност да им обърнете внимание. Не ги игнорирайте, изключително в случай че интуицията ви крещи да се замислите. Ако непрестанно се оказвате комплицирани от думите и дейностите на колегата ви, би трябвало да знаете, че това не би трябвало да е по този начин. Задълбочаването на този проблем единствено ще ви направи още по-нещастни с времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР