Да изкореним корупцията. Това се казва в обръщението, което американският

...
Да изкореним корупцията. Това се казва в обръщението, което американският
Коментари Харесай

Байдън с поздрав към Радев: Битка срещу корупцията!

Да изкореним корупцията. Това се споделя в обръщението, което американският президент Джо Байдън насочи посредством видеовръзка на срещата " Три морета ", която сега се организира в НДК.

Ето и цялото му изказване:

" Здравейте,

Съжалявам, че не мога да бъда с вас, само че споделям мощната поддръжка от Съединени американски щати на Итнициативата " Три морета ". Благодаря на президента Радев и министър Петков като домакини на тази значима среща на върха.

Има голям капацитет за увеличение на съдействието и свързаността в тази група. Това ще ускори сигурността и просперитета на региона и, почтено казано, ще е от изгода за света.

Съединени американски щати ще бъдат ваш правилен сътрудник във всяка крачка.

Споделяме уговорката да се продължи подобряването консолидираното и взаимната съгласуваност. Това може да ви обвърже още по-близо с европейските институции, постигайки задачата за единна, свободна и мирна Европа.

Заедно ние потвърждаваме по какъв начин демокрацията може да е водеща с полезностите си в името на това да отговори на потребностите на хората. И в пандемията от COVID-19 да изградим по-устойчиви и витални стопански системи. Да влагаме в инфраструктура, и то по транспарантен метод, в това число посредством самодейността за възобновление на един по-добър свят и да изкореним корупцията, която краде за прекалено много нации шанса им да съумеят.

Като работите дружно, вие също по този начин усилване своя суверенитет, развивате енергийната сигурност и вършиме по този начин, че всички хора в региона да се конкурират и да съумяват в стопанската система на XXI век.

Така че чакам да работя с всички вас за създаване на един по-безопасен и мощен свят. Един свят, в който изнудването и заканите не се употребяват, с цел да принуждават, а дезинформацията и хакерските атаки не се употребяват за операции.

Можем да го реализираме! Можем, в случай че го вършим дружно.

Благодаря и на добър час! "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР